iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak apps en thema's (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/)
-   -   Iphone geen verbinding meer na installatie winpwn_2.0.0.4 (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/18904-iphone-geen-verbinding-meer-na-installatie-winpwn_2-0-0-4-a.html)

driemusketiers 13-08-08 01:15

Iphone geen verbinding meer na installatie winpwn_2.0.0.4
 
Hoi,

Ik heb net winpwn_2.0.0.4 geinstalleerd. Deze installatie lukte volledig, maar nu merk ik dat je geen internet verbinding meer kunt maken via APP STORE, SAFARI, INSTALLER, CYDIA,... Zelfs REMOTE verbind zich niet meer met iTunes.

Heeft iemand dit ook? Kan iemand me misschien helpen?

Groetjes

iScorpio 13-08-08 01:22

WinPwn 2.0.0.4 installeer je op je Windows PC. Dat staat helemaal los van de iPhone.

Als je bedoelt dat je met WinPwn een custom firmware hebt gemaakt en deze daarna hebt ge´nstalleerd op je iPhone zul je dat toch wat duidelijker moeten uitleggen.

driemusketiers 13-08-08 14:16

Ik heb idd met WinPwn 2.0.0.4 een costum firmware (met Installer en Cydia) gemaakt en deze op mijn Iphone gezet.
Nu had ik mijn iPhone verbonden met Wi-fi, maar ik krijg geen verbinding met App Store, Safari, Installer, Cydia,... Eigenlijk gewoon alle applicaties waar je internet zou moeten gebruiken.
Als ik Safari opstart en naar google gaat dan krijg ik "SAFARI KAN DE PAGINA NIET OPENEN, OMDAT DE COMPUTER NIET IS VERBONDEN MET HET INTERNET". Maar deze is echter wel verbonden met internet.
Een ander voorbeeld is dat wanneer ik applicatie 'Remote' (op mijn iPhone) met iTunes (op pc) wil verbinden dan geeft die in Itunes geen apparaten meer weer.
Nu heb ik gisteren avond terug mijn iPhone hersteld naar de vroegere firmware (zonder Installer en Cydia) en dan werkte de verbinding tussen mijn pc en Iphone wel.
Ik kon Remote weer terug gebruiken, kon op mijn Iphone terug verbinding maar met App Store en ik kon met Safari tergu internetten.

mathim 14-08-08 19:54

Kan je je iphone nog als telefoon gebruiken?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:11.