iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak apps en thema's (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/)
-   -   Keypad telefoon reageert niet!!!!!! (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/19963-keypad-telefoon-reageert-niet.html)

Animal 25-08-08 16:07

Keypad telefoon reageert niet!!!!!!
 
Ik heb sinds enkele dagen mijn iphone gejailbreaked. Sinds vandaag doet mijn nummerieke keypad het niet meer. Als ik op het icoontje van de telefoon druk dan verschijnt het display, maar hij reageert niet als ik erop druk. Vervolgens springt het display weg, dit gebeurt ook als ik alleen op het icoontje druk zonder het toetsenbord aan te raken.
Heb op het forum gezocht naar oplossingen (heb gelezen over Iworld) maar ik kon ze niet vinden. Heb mjn telefoon al meerdere malen gereboot. Ik heb geen zin om mjn telefoon weer terug te zetten en weer te jailbreaken.

Iemand nog oplossingen????

slodo 25-08-08 16:24

probeer de frabrieks instellingen.
ga naar instellingen-algmeen-stel opnieuw in-fabrieks instellingen.
en anders word het denk ik toch een restore

Animal 25-08-08 19:33

Heb ik al geprobeerd:(

Dit is nu al de derde x dat ik cydia en installer installeer. Telkens crasht er wel een programma waardoor ik niet eens normaal mijn iphone kan gebruiken. Denk dat ik em voorlopig niet meer ga jailbreaken, maar wacht totdat de software wat stabieler is. Dit is drie keer nix.

macfreaker 25-08-08 19:50

Jouw versie en de huidige versie (2.0.2) zijn vrij stabiel. Dus ik begrijp niet waarom het bij jou niet werkt. Dus zou ik een restore doen naar de laatste versie.

Bertje 03-09-08 09:27

ik zit met hetzelfde probleem.. Ik heb net buuf2 geinstalleerd en nu doet me keypad het niet meer. Heb weinig zin in een restore

Bertje 03-09-08 09:37

Ik heb het gefixt! Ik zat met die instellingen van 'kate' te ***** en nu werkt het weer! Pm maar als het niet lukt


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:46.