boxen besturen

boxen besturen discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste mensen ik heb nu mijn iphone in zijn dock staan en in de dock zit de stekker van mijn boxensetje. Nu werkt het perfect, ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27 August 2008, 19:38
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 128GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Dicht bij den haag
Berichten: 153
Standaard boxen besturen

Beste mensen

ik heb nu mijn iphone in zijn dock staan en in de dock zit de stekker van mijn boxensetje. Nu werkt het perfect, maar weet iemand misschien hoe ik mijn boxen het geluid kan veranderen. Dus zachter of harder. Met de app remote in de appstore kan dat, maar de muziek die daar word afgespeelt is van itunes op mijn pc en dan moet mijn pc dus aanstaan. Op de manier hoe ik het nu heb dus niet. maar weet iemand een app in cydia of in de appstore die mijn probleem oplost
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27 August 2008, 19:40
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

gewoon met de volumeknoppen op je iphone misschien?
  #3  
Oud 27 August 2008, 19:42
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 128GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Dicht bij den haag
Berichten: 153
Standaard

nee, dat werkt niet. het geluid gaat niet harder of zachter.. met remote lukt dit wel op die manier. Bedankt voor de snelle reactie trouwens
  #4  
Oud 27 August 2008, 19:45
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

aan het knopje op de boxen draaien?
  #5  
Oud 27 August 2008, 19:50
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 128GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Dicht bij den haag
Berichten: 153
Standaard

ja, maar dan is het hele idee achter het gebruiken van de boxen met mijn iphone weg. Ik wil namelijk gewoon vanuit bed de boxen kunnen bedienen en niet iedere keer een stuk lopen om naar die boxen te gaan.
  #6  
Oud 27 August 2008, 19:59
Lorsk8's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 April 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 160
Standaard

Koop een universal dock werkt perfect
  #7  
Oud 27 August 2008, 20:02
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Lorsk8 Bekijk bericht
Koop een universal dock werkt perfect
Met dit soort commentaar is hij nu even niet geholpen!
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #8  
Oud 27 August 2008, 20:15
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 128GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Dicht bij den haag
Berichten: 153
Standaard

nee idd, kan ook gewoon nog een boxset kopen en een extra iphone en die beidde naast mijn bed zetten, maar ik had toch zo een ander idee
  #9  
Oud 27 August 2008, 21:42
Lorsk8's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 April 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 160
Standaard

Dan snap ik niet echt wat je bedoelt, want je kunt toch niet je iPhone uit de boxen halen en daarmee je geluid bedienen als ze niet in de boxen zitten??
  #10  
Oud 30 August 2008, 16:13
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 128GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Dicht bij den haag
Berichten: 153
Standaard

oke, ik leg het nog eens uit. Van mijn boxen loopt een draadje wat in mijn pc kan, maar ook in mijn iphone oordopen aansuiting of in dat ronde gaatje in de dock. Dat draad is lang en loopt door mijn kamer. de boxen zijn dus niet in de buurt van mijn iphone
  #11  
Oud 31 August 2008, 15:10
Fevida's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 October 2007
Locatie: Eindhoven
Berichten: 15
Standaard

Zit er dik in dat de betreffende uitgang een "line-out" is, m.a.w., onversterkt. Het is normaal dat je hier geen volume op kan regelen. Je zal het volume moeten regelen op de versterker die je tussen je boxen en je line-out hebt aangesloten, of in geval van actieve boxen, het volume op de boxen zelf regelen.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Proline boxen! vinnie1234 iPhone accessoires en onderdelen 1 21 April 2011 18:45
Mail (sent- etc) boxen mariekes iPhone algemeen 0 19 January 2010 14:57
boxen iphone stuk? Leagle_Hunt iPhone algemeen 5 13 July 2009 11:37
Geluid van boxen novaone iPhone algemeen 4 27 June 2009 19:30
Nieuwe iphone boxen. alo-b iPhone accessoires en onderdelen 3 27 September 2008 11:09

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:19.