iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak apps en thema's (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/)
-   -   Customize-probleem voor fw 1.0.2 opgelost (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/2388-customize-probleem-voor-fw-1-0-2-opgelost.html)

yingie 16-11-07 00:50

Customize-probleem voor fw 1.0.2 opgelost
 
Ik heb firmware 1.0.2 en Customize enthousiast ge-update naar versie 1.1.7. Toen het probleem dat ik mijn camera- en foto-icoontjes niet meer in de rSTB-lijst terugzag. Op het Springboard stonden ze moederziel alleen onderaan. Overigens bleven bij mij Fieldtest.app en Demo.app bij mij onzichtbaar (zal te maken hebben met fw 1.0.2).

Ik heb Customize 1.1.7 via de uninstallfunctie van Installer ge-uninstalled en via Fugu Customize 1.1.3 er weer opgezet. Die liep toen vast als ik in rSTB richting extended springboard scrollde n ik zag ineens Fieldtest.app en Demo.app wl op m'n springboard. Toen ben ik in Customize wederom naar rSTB gegaan en heb onderaan uit de opties 'back', 'icon list' en 'settings' de optie 'settings' gekozen en daar 'restore to back-up' gekozen en voila: zowel mijn camera- en foto-icoontjes waren er weer (ook in de rSTB-lijst) n de Fieldtest.app en Demo.app waren weer onzichtbaar.

Voor degenen met een soortgelijk probleem;-)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:21.