Alternatief voor BossPrefs: SBSettings [Cydia]

Alternatief voor BossPrefs: SBSettings [Cydia] discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bossprefs laat ik er nog maar even opstaan, omdat ik nog gebruik maak van de dock -items (intelliscreen, rename, bosstool, ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 28 October 2008, 10:07
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Bossprefs laat ik er nog maar even opstaan, omdat ik nog gebruik maak van de dock-items (intelliscreen, rename, bosstool, ...) Dat zijn iconen die ik zelden gebruik en dus niet op mijn springboard hoeven.
Hopelijk komt dat ook beschikbaar, pas dan is het voor mij een waardige vervanger.
dat is toch al mogelijk om apps op hide te zetten, althans ik dacht dat ik het net voorbij zag komen als je op more drukte?
__________________
US 2G 8GB 3.1.3, Nl 3G 8GB Ios 4.0, Nl 4 32GB Ios 4.0.1
" Fresh heeft het laatste woord " leuk spelletje!
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 28 October 2008, 10:11
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

@ bomans

Ja, als je poof op je iphone heb gezet werkt dat ook met sbsettings, dus in dat opzicht kan je bossprefs er af halen

eigen keuze natuurlijk
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #23  
Oud 28 October 2008, 10:11
knrd's schermafbeelding
» iPhone 6s 128GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 July 2008
Berichten: 130
Standaard

Werkt toppie!

Heeft er toevallig al iemand gevonden hoe je die achtergrond aan kunt passen?
Heb al gekeken bij applications daar stond iets van "PinstripeBackground.png" maar dat schijnt hem niet te zijn..
  #24  
Oud 28 October 2008, 10:13
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Dat is aan jezelf he, wat moet/mag aanstaan.

Je phone moet denk ik wel aanstaan, anders kan je niet gebeld/gesmst worden (de rest wel) maar voor de rest, eigen inzicht!
  #25  
Oud 28 October 2008, 10:13
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: België
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Hide is mogelijk (poof), maar dat is niet wat ik bedoel. Bij bossprefs kan je items in het dock zetten (in het programma bossprefs zelf) die dan niet op je springboard staan maar wel nog toegankelijk zijn via bossprefs. Als je ze met poof "verwijderd" zijn ze nergens meer toegankelijk tenzij je ze weer zichtbaar maakt. En dat mis ik dus nog bij sbsettings.
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg bossprefs.jpg‎ (49,7 KB, 40x gelezen)

Laatst gewijzigd door Bomans; 28 October 2008 om 10:17.
  #26  
Oud 28 October 2008, 10:18
vdvorst's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 March 2008
Berichten: 320
Standaard

Werkt echt veel beter!
Bossprefs eraf gegooit, meteen ruimte meer op springboard

hopelijk blijft hierbij de numeric batterij wel staan, bij bosspref ging dat nogal vaak weg...
  #27  
Oud 28 October 2008, 10:20
Brian_NL's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 August 2008
Berichten: 497
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vdvorst Bekijk bericht
Werkt echt veel beter!
Bossprefs eraf gegooit, meteen ruimte meer op springboard

hopelijk blijft hierbij de numeric batterij wel staan, bij bosspref ging dat nogal vaak weg...
Heb hem zelf nog niet geďnstalleerd vandaar deze vraag..
Dus ook de numeric batterij is aanwezig in SBSettings?
Want die wil ik namelijk graag behouden
__________________
*|~iPhone 4 & iPad Wi-Fi~|*
  #28  
Oud 28 October 2008, 10:23
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.614
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

heb het al terug verwijderd.
kon na instalatie niet meer syncen met itunes.
iphone werd niet meer gevonden :-s
__________________
at your service
  #29  
Oud 28 October 2008, 10:31
vdvorst's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 March 2008
Berichten: 320
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Brian_NL Bekijk bericht
Heb hem zelf nog niet geďnstalleerd vandaar deze vraag..
Dus ook de numeric batterij is aanwezig in SBSettings?
Want die wil ik namelijk graag behouden
Jep, zelfde plaats, onder "more"
werkt gewoon

Syncen werkt hier wel gewoon
  #30  
Oud 28 October 2008, 10:35
Brian_NL's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 August 2008
Berichten: 497
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vdvorst Bekijk bericht
Jep, zelfde plaats, onder "more"
werkt gewoon

Syncen werkt hier wel gewoon
bedankt! ga hem straks even erop gooien!
  #31  
Oud 28 October 2008, 10:47
"R"'s schermafbeelding
"R" "R" is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Zilver) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Ermelo (Speuld)
Berichten: 712
Send a message via twitter to "R"
Standaard

Ook hier geen probleem met syncen.
  #32  
Oud 28 October 2008, 10:49
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: België
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Bij mij ook niet, dus denk niet dat het aan sbsettings ligt.
  #33  
Oud 28 October 2008, 11:50
iCulture's schermafbeelding
Administrator
» iPhone 7 128GB (Roségoud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 512GB (Roségoud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 15 September 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 28.450
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iCulture Stuur een bericht via Skype™ naar iCulture Send a message via twitter to iCulture
Standaard

//Samengevoegd
  #34  
Oud 28 October 2008, 17:00
OOOH's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2008
Locatie: Delft
Berichten: 268
Standaard

werkt bij mij super! heel handig, vooral de 3G toggle. Alleen werkt bij mij de ssh toggle niet. bij bosspreffs deed hij het altijd wel en doet het nu nog steeds.

als ik via bosspreffs ssh uitzet en dan sbsettings opstart dan is het icoon rood.
Dan klik ik erop dan wordt hij groen. Maar ik kan dan niet via winSCP connecten. Bovendien als ik dan bosspreffs opstart zegt hij dat ssh uit staat.
Als ik vervolgens via SBSettings ssh weer uit probeer te doen komt dat "laad circeltje" maar blijft hij groen...

heeft iemand hier ook last van of is dit een bekende bug?
of is er bij mij iets foutgegaan of zie ik iets verkeerd?

alvast bedankt
  #35  
Oud 28 October 2008, 17:02
Jakiie's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2008
Locatie: Amsterdam-Bijlmer, Nederland
Berichten: 276
Stuur een bericht via Yahoo naar Jakiie Stuur een bericht via Skype™ naar Jakiie Send a message via twitter to Jakiie
Standaard

Voor mij werkt ie super Vind het veel handiger dan BossPrefs.
__________________
Connected with: iPhone 5, 32GB (Zwart), Firmware: 6.1, T-Mobile i-150, Jailbroken.
  #36  
Oud 28 October 2008, 17:33
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: België
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Bij de changelog/know issues van 0.92 staat er iets vermeld ivm SSH.
Hij is op de hoogte van het probleem.
  #37  
Oud 28 October 2008, 21:49
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Berichten: 200
Standaard

al 2 updates geweest, maar nog niet werkende.

Voor wie de look wil wijzigen, eerste mod is er al, brengt je sbsettings in Casio-look

wel enkel Wi-Fi en ssh voorlopig , door scaredface van macthemes2


SBSettings.zip - File Shared from Box.net - Free Online File Storage
  #38  
Oud 29 October 2008, 00:20
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 August 2008
Locatie: Delft
Berichten: 59
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Hide is mogelijk (poof), maar dat is niet wat ik bedoel. Bij bossprefs kan je items in het dock zetten (in het programma bossprefs zelf) die dan niet op je springboard staan maar wel nog toegankelijk zijn via bossprefs. Als je ze met poof "verwijderd" zijn ze nergens meer toegankelijk tenzij je ze weer zichtbaar maakt. En dat mis ik dus nog bij sbsettings.
Waarom gebruik jij en al die andere men die last hebben van een vol spring niet gewoon categories. Ik heb gewoon een mapje waar alle instel programmas in zitten

EDIT:
ohja, is het mogelijk andere toggles toe te voegen, ik wil namelijk ook graag autolock ertussen

Laatst gewijzigd door Bomans; 29 October 2008 om 09:45. Reden: edit knop gebruiken aub.
  #39  
Oud 29 October 2008, 09:34
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Berichten: 200
Standaard

en ondertussen werkt ssh wel bij mij, laatste update heeft het gedaan. Helemaal TOP dus
  #40  
Oud 29 October 2008, 12:51
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 August 2008
Locatie: Delft
Berichten: 59
Standaard

@bomans: ik zie geen editknop. Komt misschien omdat ik dit op de iPhone typ.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Cydia, het nieuwe alternatief voor Installer.app croiman Jailbreak apps en thema's 95 10 November 2008 23:20

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:00.