iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak apps en thema's (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/)
-   -   veel icoontjes weg na bezoek cydia/installer (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/26840-veel-icoontjes-weg-na-bezoek-cydia-installer.html)

fazer600 12-12-08 10:42

veel icoontjes weg na bezoek cydia/installer
 
Hallo, toch even een vraag aangezien ik mijn vraag niet kan vinden. Na bezoek cydia/installer en gisteren volgens mij ook na bezoek app store zijn veel van mijn icoontjes verdwenen! Het gaat alleen om icoontjes die geinstalleerd zijn via cydia/installer/app store. 3G firmware 2.2
Iemand enig idee hoe dit komt. O ja, als je een progje opnieuw wilt installeren dan zegt hij dat dit er al op staat...

iScorpio 12-12-08 10:51

Heb je er toevalling Spoof, BossPrefs of SBSettings op staan. Dan kan het wezen dat de apps verborgen staan via één van deze programma's. Dit is dan simpel op te lossen bij hun instellingen.

fazer600 12-12-08 12:30

Heb er geen Spoof, BossPrefs of SBSettings op staan. Wel zie ik in mijn packages bij cydia bigboss's source staan. Kan die de oorzaak zijn?

King1987 12-12-08 12:33

Het heeft niks met de packages te maken. Dus die is niet de oorzaak. Heb je al een keer gereboot (denk het wel, maar geef het maar aan.)

fazer600 12-12-08 12:41

Heb hem net uit en aan gezet en zijn weer bijna al die geinstalleerde icoontjes weg! snap er niks van. programma is gewoon aanwezig. Alleen icoontjes weg...

Heb ooit wel catergories gebruikt maar daar uiteindelijk mee gestopt... Zou het daar toch aan kunnen liggen? ook al heb je catergories verwijderd via packages?

fazer600 14-12-08 13:15

Ben er uiteindelijk zelf achter gekomen! Ik had categories gebruikt maar door een update naar 2.2 was ik al mijn icoontjes kwijt. Daarna nooit meer catergories gebruikt. nu blijkt volgens mij dat er toch iets achter blijft op je ihone van het programma categories. ik heb het progje categories weer geinstalleerd. dezelfde mapjes als voorheen aangemaakt en kon mijn verdwenen icoontjes weer toevoegen in categories. als ik ze nu weer verwijder uit de mapjes via categories blijven te weer netjes op mijn springboard staan!
Je moet blijkbaar goed oppassen als je progjes als categories gebruikt!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:59.