iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak apps en thema's (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/)
-   -   catogories ramp (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/26978-catogories-ramp.html)

nielskoreman87 15-12-08 12:58

catogories ramp
 
hallo allemaal..

Ik ben nogal dom geweest denk ik ik had namelijk catigories op me Iphone en een mapje gemaakt met catigories installer en al die soort dingen gemaakt en dat werkten goed.. Totdat ik vandaag de naam van die map gong veranderen was heel die map weg.. Dus nu heb ik geen installer geen cydia en geen catigories meer dus kan ook niet in catigories om ze terug te halen en geen apps meer installen...

Word dit herstellen of is er nog iets wa ik kan doen ???

Bvd. Niels

InternetRebel 15-12-08 15:40

Via BossPrefs of SBSettings kun je "verdwenen" icoontjes weer terughalen bij de optie "Hide Icons". :-) Neem aan dat je deze er wel op hebt staan, of heb je alleen BossPrefs en is deze nu ook verdwenen?

nielskoreman87 16-12-08 14:35

Neej staat er ook niet meer op maar ben op dit moment al aan het restoren ff schone lei beginnen.. is tog zo gebeurd met dat quickpwn gebeuren en alles met installatie dingen stond in die ene map dus denk ook da dit de engiste optie was

bedankt he!!

Niels

Flydt 16-12-08 15:53

Ik heb ook een restore gedaan, maar kan idd beter even met SBsettings de 'verdwenen' apps terughalen, zoals internetrebel zegt..!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:48.