iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak apps en thema's (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/)
-   -   Waar zijn de icoontjes van de gedownloade applicatie? (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/34590-waar-zijn-de-icoontjes-de-gedownloade-applicatie.html)

Miriam 26-05-09 15:27

Waar zijn de icoontjes van de gedownloade applicatie?
 
Hallo,
Sinds kort heb ik een iphone (heb hem van iemand gekocht en heb dus geen flauw idee wat die persoon er wel en niet opgezet of mee gedaan heeft. Weet ook niet of hij gejailbreakt?! is)
het probleem is nu dat ik probeer uit installer (dit stond er al op) een theme te downloaden. Dit lukt volledig allen komt het icoontje niet op het scherm te staan. Nu heb ik hier wat zitten lezen op de site en zie wat mensen praten over springboard, summerboard en nog wat dure woorden:confused: etc. Wat ik hiervan begrijp is dat het scherm met de iconen en dit is op een of andere manier om te zetten in winter, summer of springboard.???
Nu het thema dat ik heb gedownload is winterboard en springboard. Maar hoe kom ik er nu achter wat mijn iphone heeft en heeft dit er uberhaubt iets mee te maken?
Zoals je aan mijn vragen waarschijnlijk al merken ben ik echt nog een goentje wat iphones betreft en zou ik ook graag van iemand een simpel en duidelijk antwoord hebben aangezien ik maar een dom blondje ben!:D

King1987 26-05-09 15:37

Zoek eens op de woorden Winterboard en Thema. Dan kom je tot de conclusie dat je uit Cydia Winterboard (de applicatie) moet halen en daarna in Winterboard je gedownloade Thema ziet staan (en de mogelijkheid omte activeren)

Sumemrboard is oud, dat was voor 1.x.x.

Miriam 26-05-09 15:41

ok dat snap ik tot zover. Kun je me dan (als je zo lief wil zijn:o) heel simpel vertellen hoe ik aan die cydia kom want dat vind ik op mijn iphone nergens terug dus ik denk niet dat dat erop staat...

King1987 26-05-09 15:45

Jailbreak hem met Quickpwn 2.2.5-2 (volgens je gegevens zit je al op FW 2.2.1 anders ook nog even updaten als je dat niet bent) Heel simpel: de stappen volgen met Quickpwn 2.2.5-2 en vooral installer eraf gooien. Cydia is stabieler en werkt beter.

Is ook meer dan genoeg info over te vinden ;)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:56.