iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak apps en thema's (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/)
-   -   Oude updates in Installer (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/3482-oude-updates-installer.html)

ButcherJF 10-12-07 09:27

Oude updates in Installer
 
Niet heel ernstig, alleen wat verwarrend. Ik heb in Installer inmiddels behoorlijk wat sources verzameld, en het een en ander aan extra apps geïnstalleerd. Zodra ik de Installer start, kijkt ie ook of er voor de door mij geïnstalleerde software updates beschikbaar zijn. Zo ja, dan geeft Installer dat keurig aan met een rood symbooltje met daarin het aantal beschikbare updates. Mooi systeem. Tenminste....
Ik heb inmiddels gemerkt dat ook oudere versies worden aangeboden als 'update'. Zo draait bij mij weTool versie 0.3.7.1, maar geeft Installer een 'nieuwere' versie 0.3.3 aan. Hetzelfde geldt voor iSpit: versie 1.1 geïnstalleerd, 'nieuwere' versie 1.0...

In het eerste geval kan ik me er nog iets bij voorstellen, omdat weTool bij mij door 2 verschillende sources wordt aangeboden, waarbij kennelijk door een van beide de oude. In het tweede geval is het echter dezelfde source.

Ik ga er vanuit dat de fout bij de aanbieders ligt en niet bij de (Installer app op de) iPhone. Maar misschien zou het handig zijn dat Installer zelf, bijv. aan de hand van het versienummer, uitzoekt of het hier echt een update betreft. Vooral ook omdat ik gemerkt heb dat je in een soort loop van updates terechtkomt als je wel een keer 'Update all' kiest. Worden (uiteraard) even zo vrolijk weer de nieuwere versies aangeboden.

Zoals gezegd, niet heel lastig, alleen even opletten.

Nikooos 10-12-07 09:47

Ik heb hetzelfde probleem inderdaad. Is gewoon een kwestie dat de beheerder van de source moet opletten en de nieuwste versie online moet zetten.
Ik heb bijvoorbeeld de ModMyifone source eraf gegooid, omdat die volgens mij het vaakst niet opletten..


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:26.