iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak apps en thema's (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/)
-   -   icalls installeren (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/41121-icalls-installeren.html)

jolandavanderwilt 06-08-09 13:15

icalls installeren
 
Ik zou graag op mijn iphone willen zien hoe veel ik gebeld heb. Nou begreep ik dat Icalls een programma is dat je op je telefoon kunt installeren. Ik heb hier echt totaal geen verstand van. Is er iemand die voor mij een stappenplan heeft hoe ik dit doe. Alvast bedankt,
groetjes Jolanda

Chrisl 06-08-09 14:26

iCalls is een applicatie die eigenlijk maar een beperkte functionaliteit heeft: met iCalls kun je het aantal in- en uitgaande telefoongesprekken zien. Ook kun je de totale duur van de gesprekken bekijken en de gesprekken in chronologische volgorde sorteren.

Je kunt zelf de datum-range aangeven waarvan je de inkomende of uitgaande gesprekken wilt zien. Met iCalls houd je overzicht of je nog ruimte hebt in je belbundel. Ook kun je aangeven dat alle gesprekken vóór een bepaalde datum moeten worden gewist. iCalls is te vinden in de repository met de wat verwarrende naam 110MB.
Meer info: iPhone iCalls

Bron: iCalls geeft overzicht van gesprekken > Nieuws > iPhoneclub.nl

jolandavanderwilt 06-08-09 15:58

installeren
 
Nou dat klinkt precies als wat ik nodig heb. Alleen kun je mij uitleggen hoe ik dat allemaal installeer, want ik heb echt geen idee hoe het werkt. En dat programma wat jij noemt heb ik ook nog niet.

Bomans 06-08-09 16:20

Daarvoor moet je jailbreaken, en daar is genoeg info (wiki en bgrippen) over te vinden.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:37.