iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak apps en thema's (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/)
-   -   Gemakkelijk apps afsluiten (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/47519-gemakkelijk-apps-afsluiten.html)

Erminio 04-11-09 15:42

Gemakkelijk apps afsluiten
 
Ik vroeg me af of er een handigere opties is op programma's af te sluiten dan nu.
Namelijk, via SBS > processen > delete. ik vind dit vrij irritant en vroeg me af of er een programma is, zoals Kirikae of backgrounder dat het daar ook mogelijk in is om apps af te sluiten.

mvveelen 04-11-09 15:49

Bij Backgrounder was het zo dat als je de Home-knop langer ingedrukt hield dat ie dan het programma echt afsloot. Hoe dat nu zit weet ik niet, want als je dat op een 3GS probeert dan start ie de voicecontrols :D
Trouwens, je hebt een 3GS, waarom de noodzaak om programma's volledig af te sluiten ? Merk je dat ie trager wordt ofzo ?

Erminio 04-11-09 15:54

Nou niet gelijk om de rede dat het trager word, maar de batterij gaat wel sneller leeg als ik van alles laat aanstaan, stel ik zit in een situatie dat ik en veel moet doen en de batterij zo lang mogelijk wil houden... ja ik gebruik home knop 2x zodat ik al mijn apps kan zien die lopen, en om eventueel ook van de ene app naar de andere te switchen, maar afsluiten daar lukt het niet, vervelend want dat zou perfect wezen.

mvveelen 04-11-09 16:00

Het moet toch wel een hoop zijn en ook nog eens een lange dag wil je batterij dan helemaal leeglopen. Nouja, denk dat er voor nu niets anders op zit eigenlijk.....SBSettings en dan processen killen.....zoveel moeite is dat nu ook weer niet toch ;) ?

Erminio 04-11-09 16:08

klopt dat het idd niet zoveel moeite is, maar ik vroeg het me gewoon af of er iets was wat aan mijn wensen zou voldoen, bedankt:)!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:16.