iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak apps en thema's (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/)
-   -   Recorder met input level? (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/51934-recorder-input-level.html)

mvdsanden 13-01-10 15:05

Recorder met input level?
 
Hoi allemaal,

de search leverde weinig op, vandaar hier de vraag:

Is er een (cydia of appstore) app die op de iphone audio opneemt via de build-in mic en waarbij je het input level kunt aanpassen?

Ik neem regelmatig bandrepetities op, en in zo'n klein hok is weinig uit zo'n opname te halen. Nu las ik dat Apple het niet toestaat om de mic input aan te passen. Is dit ondertussen veranderd, of is er een cydia app die dit wel kan?

Noviomagum 21-01-10 13:47

Volgens mij heeft het aanpassen van het inputvolume (voor zover dat al mogelijk is: ik weet het niet) niet zo veel zin: waarschijnlijk is het volume dat geproduceerd wordt zo hoog dat de microfoon het fysiek gewoon niet trekt. Ik heb dit laatst bij een concert opgelost door mijn vinger tegen de microfoon te drukken. Dat combineert wellicht wat lastig met een gitaar of drumstel, maar misschien kun je wel iets anders verzinnen om het geluid te dempen. Voor mij was dit goed genoeg, misschien heb jij er ook wat aan.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:10.