iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak apps en thema's (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/)
-   -   weer icoon (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/52223-weer-icoon.html)

xcansx 17-01-10 18:41

weer icoon
 
geloof me, ik heb heel het forum afgezocht, maar ik kan het echt niet vinden!

Een tijd geleden had ik een iphone 3g met os 3.0, ik had toen icone météo van SOSiphone via cydia erop gezet en dit werkte prima. ik was erg trots op deze app!
Nu heb ik een nieuwe iphone: 3gs, os 3.1, en als ik nu icone météo erop zet, dan doet ie t niet. Je ziet zeg maar het plaatje van het acuele weer over het normale weer icoontje geen geplakt. Ik heb het in winterboard bovenin gezet, zoals er staat dat het moet (ik snap niet zo goed hoe dat zit met winterboard en die volgorde om eerlijk te zijn) maar dit werkt niet. ik heb het zelfs een tijdje zo laten staan, omdat soms plots applicaties anders gaan werken, maar dit ook zonder resultaat.

uit ellende ben ik gaan doorzoeken en heb ik nu weathericon erop, maar ook hier geen resultaat. op mn statusbalk zie ik een vraagteken, net als op het weericoontje. Ik heb op verschillende plekken gelezen dat ik ook dit in winterboard bovenin moet zetten, maar er staat geen weathericon in mn winterboard..
Ik wil zo graag live het weer zien, het allerliefst zelfs op mn lockscreen (heb lockinfo) maar in ieder geval op het weer icoon zelf. Hoe krijg ik dit voor elkaar!?

De Generaal 17-01-10 18:43

// Verplaatst


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:40.