iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak apps en thema's (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/)
-   -   BiteSMS icon voor Five Icon Dock (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/54578-bitesms-icon-voor-five-icon-dock.html)

Syl84 21-02-10 13:45

BiteSMS icon voor Five Icon Dock
 
Ik ben een fervent gebruiker van BiteSMS. Wat een heerlijk programma is dat zeg!!! Vele malen beter dan de standaard sms-app van de iPhone! Quick-reply, foto's van contacten bij je berichten, goedkoper smsen... het kan allemaal en nog veel meer!
Tot zover het verheerlijken van deze app... :d

Onlangs heb ik ook de Five Icon Dock geprobeerd en met het glass kart theme vind ik dit er best gaaf uitzien! Ik wil deze dan ook graag blijven gebruiken, maar... het BiteSMS icon kan ik niet veranderen zodat het mooi op de dock past!
Zoals op onderstaande screenschot te zien is, is het standaard sms-app-icon mooi in '3D' weergave en past het mooi in de dock. Het BiteSMS-app icon is 'niet-3D' en past dus niet mooi in de dock.

http://img168.imageshack.us/img168/9206/fotojy.jpg

Natuurlijk kan ik de '3D'-weergave uitzetten en liggen alle icoontjes gewoon plat naast elkaar, maar dat vind ik minder mooi uitzien.

Kan iemand mij vertellen hoe ik het BiteSMS-icon zou kunnen veranderen in een '3D' icon zodat deze mooi in de Five Icon Dock past?

Timmeh_ 21-02-10 13:48

// Discussie verplaatst naar iPhone Wallpapers Skins Thema's.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:36.