iHTC Clockcal

iHTC Clockcal discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, Als lockscreen heb ik iHTC Clockcal geļnstalleerd dit werk prima maar ik zou een weerstation bij mij thuis willen gebruiken en daar gaat het ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27 May 2010, 14:59
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 May 2010
Berichten: 5
Standaard iHTC Clockcal

Hoi,

Als lockscreen heb ik iHTC Clockcal geļnstalleerd dit werk prima maar ik zou een weerstation bij mij thuis willen gebruiken en daar gaat het mis.
Ik heb geen idee hoe ik dit moet ingeven.
Ik wou graag Mechelen Belgiė gebruiken maar het lukt me niet.
Als ik via de Yahoo site ga moet ik Mechelen,Antwerp Belguim kiezen, deze info kan ik niet gebruiken.

Volgens de manual
To change weather location SSH to private/var/stash/themes/iHTC ClockWeather open the "private" folder and edit the ConfigureMe.js file. Edit the line "var locale = "your city, country" This is set to YahooWeather so you can either place your city, country name or your zip code (if in the US).

Iemand een idee ?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27 May 2010, 15:06
GekkeHenkie's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2009
Locatie: Utrecht
Berichten: 85
Standaard

Ik heb ook problemen gehad met Yahoo Weather. Loop het bestand even na en kijk of je ergens de regel var source = 'yahooWeather' ziet staan. Als het goed is heb je ook de optie om 'appleAccuweatherStolen' te gebruiken. Dan volstaat 'Antwerpen, Belgium' bij var locale. Na een respring zou ie het dan moeten doen.

Ik gebruik zelf iHTC Clockal niet, maar volgens mij zijn al die weerwidgets hetzelfde qua code. Dus het script kan er anders uitzien.
  #3  
Oud 28 May 2010, 09:41
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 May 2010
Berichten: 5
Standaard

dit heeft het opgelost:
ASP.NET Resources - Determine location ID for the weather server control

hier vindt je alle codes per stad voor yahoo weather.
  #4  
Oud 3 November 2010, 22:11
robvdk's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart)  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2009
Locatie: Enschede
Berichten: 75
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door patrick.marquetecken Bekijk bericht
dit heeft het opgelost:
ASP.NET Resources - Determine location ID for the weather server control

hier vindt je alle codes per stad voor yahoo weather.

ik heb nog steeds problemen dat ik de juiste plaats er niet in krijg, wie kan mij helpen
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:45.