iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak apps en thema's (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/)
-   -   Map aanmaken (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/6067-map-aanmaken.html)

Armando 30-01-08 12:30

Map aanmaken
 
Sorry dat ik nog een topic aanmaak, maar aangezien op het vorige topic een slot zit en ik nog helemaal geen antwoord op mijn vraag heb, hier nog een keer. Ik heb het daar misschien een beetje verkeerd geformuleerd want jullie reageerde de hele tijd over NES roms, terwijl het me daar eigenlijk niet om ging.

Het gaat mij er niet persé om hoe ik de roms voor de NES erop moet krijgen. Het gaat mij erom hoe ik bij die mappen kan komen en mappen kan aanmaken, in de root dus. Hoe en via wat kom ik daar?

Dat van die roms was maar een voorbeeld, want met veel adds moet je mappen aanmaken of iets in een map aanpassen zie ik. Maar ik wil dus weten waar ik die mappen vind.

Bij voorbaat dank!

Stiruam 30-01-08 14:40

Ik snap je vraag niet... Als je met SSH inlogt op je iPhone zou je mappen moeten zien... Of is dat je probleem dat het je niet lukt om in te loggen?

Greetz, Stiruam

Armando 30-01-08 15:36

Kijk nu word het mij pas duidelijk dat je er dus SSH voor nodig hebt. Dat wist ik helemaal niet.. Bedankt Stiruam, ik ga het verder uitzoeken!

iCulture 30-01-08 15:56

Handige zoekwoorden zijn: SSH* (met sterretje!), FTP* (met sterretje!), PuTTy, WinSCP

Nikooos 30-01-08 16:38

ik had het topic gesloten omdat je al in een ander topic (deze: https://forum.iculture.nl/f14/i...1-1-1-a-2.html) al de uitleg stond.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:23.