iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak apps en thema's (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/)
-   -   Iconen veranderen niet met thema mee. (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/61448-iconen-veranderen-niet-thema-mee.html)

eviiphone 12-06-10 13:19

Iconen veranderen niet met thema mee.
 
Beste allemaal,

Sindskort ben ik in het bezit van een iphone 3gs 16g fw 3.1.3. Heel mooi aparaat. Inmiddels de jailbrake uitgevoerd. Wanneer ik een thema uit cydia download dan veranderen de iconen niet mee. Lijkt me dat dat wel de bedoeling is. Ik heb al heel wat afgezocht op dit forum naar de juiste antwoorden hierop, maar tot op heden is het me niet duidelijik hoe dit kan.
Ik heb de iphone al op engelse taal ingesteld en een paar mapjes verwijderd ( cachespringboard normaal en small geloof ik ) en gereboot e.d., maar niets lijkt te helpen.
Thema's die ik er op heb gezet zijn bv vivid en buuf2. Bij beide hetzelfde resultaat, blijf de standard iconen zien. Ik gebruik ze niet door elkaar.
Winterboard is ook geinstalleerd.
Kan iemand mij op weg helpen om dit op te lossen?

Alvast bedankt.

mvg
Martin

King1987 13-06-10 13:28

Allereerst van harte welkom op het iPhone-forum.

Dit forum is voorzien van een uitstekende zoekfunctie en zeer uitgebreide Wiki (Begrippen | Handleidingen). Ik verzoek je dan ook vriendelijk deze te gebruiken. Voor jouw probleem had je bijvoorbeeld dit topic kunnen gebruiken.

Omdat deze vraag/vragen al meerdere keren aan bod is/zijn gekomen, sluiten we deze discussie.

//Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:08.