iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak apps en thema's (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/)
-   -   Geen Custom Background? (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/66796-geen-custom-background.html)

darkside 03-08-10 23:15

Geen Custom Background?
 
Ik heb nu firmware 4.0.1 geinstalleerd, en met jailbreakme gejailbreakt. Ik heb een iphone 3G. Nu heb ik in Winterboard de optie User Wallpaper aangevinkt om zo een custom background achter m'n apps te krijgen, maar ook na een reboot zit ik nog steeds met dezelfde zwarte achtergrond.

Weet iemand wat ik nodig heb (cydia app ofzo?) om die custom background wel te krijgen? Ik las trouwens ook dat je met iOs 4 de mogelijkheid hebt om zonder jailbreak die achtergrond te wijzigen, maar ook die functie heb ik niet als ik via Instellingen naar Achtergrond ga....ik kan maar 1 scherm kiezen, en dat is het lockscreen. Is dat omdat ik een 3G heb? Een vriend van me heeft een 3GS, ook firmware 4.0.1 en ook jailbreakme gebruikt, en hij kan 'm wel gewoon via Instellingen/Achtergrond voor 2 verschillende screens instellen.....please help.

darkside 04-08-10 14:39

Thanks voor de replies.....:rolleyes:

Maar voor diegene die met hetzelfde probleem zit: Ik heb de vraag ook nog ergens anders gepost en daar kreeg ik wel replies....:cool:

Heb je een 3G en wil je na jailbreakme ook gewoon een custom backgrounds, dan dl je in Cydia "Features for 3G" - dan vink je vervolgens in Winterboard "wallpaper...." aan en issut gefixt.

roymeer 15-08-10 12:03

Tnx, was ik ook naar op zoek. Ga het proberen

Deze werkt wel, normale winterboard doet het niet.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:04.