iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak apps en thema's (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/)
-   -   iPhysics lvl packs? (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/7539-iphysics-lvl-packs.html)

lucifer 16-02-08 03:04

iPhysics lvl packs?
 
Heb net iPhsysics geinstalleerd en vond het wel grappig. Ik ging dus op zoek naar maps voor craydon phsysics (de 3 die erbij zitten is dus niks :P)
Maar ik kwam alleen op zgn Moo'N' Patrol en Pinball. Dat zijn dus compleet nieuwe spellen wat ik dus niet zoek. Heeft iemand een link voor me met maps voor craydon of een soor gelijk uitbereiding?

heb geprobeerd: iPhone Hacking and Rambling in source te zetten maar blijft hangen bij refreshing

/ edit al goed. een aantal keren refresh gedaan en het schoot door

macfreaker 16-02-08 08:32

En heb je dan gevonden wat je zocht ? Ben er wel nieuwsgierig naar.:)

Amp. 16-02-08 16:38

Hier staat eigenlijk hoe je moet installeren > https://forum.iculture.nl/f8/ap...-t-hebben.html
Die repo is de officiële van de maker van iPhysics, met heel veel mappacks :)

bytedust 16-02-08 17:11

Als ik een levelpack installeer voor iPhysics komt deze dan in de lijst te staan, waar Crayon Physics en sandbox ook staat? Ik zie de nieuwe packs er namelijk niet tussen staan...?

Amp. 16-02-08 17:20

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door bytedust (Bericht 65765)
Als ik een levelpack installeer voor iPhysics komt deze dan in de lijst te staan, waar Crayon Physics en sandbox ook staat? Ik zie de nieuwe packs er namelijk niet tussen staan...?

Welke versie draai je? ik heb nu 1.1.3 en heb er ook geen iPhysics nu opstaan, het schijnt dat verscheidene plugins (ie mappacks allicht) niet meer op de juiste plaats worden geinstalleerd.
Misschien een kijkje via WinSCP vereist?

Gr. Amp

bytedust 16-02-08 17:35

Dank je wel Amp.

Ik heb met WinSCP gekeken en de plugin wordt in hetzelfde mapje geplaatst als Crayon Physics en Sandbox. Toch worden de extra packs niet weergegeven. Mijn telefoon draait ook 1.1.3...

Amp. 16-02-08 17:41

Hier is je antwoord denk ik;
Citaat:

Allen,

Zie ook http://www.modmyifone.com/forums/showthread.php?t=27633
Het werkt niet vanzelf (nog niet). Levelpacks die je installeert verschijnen niet automatisch in de iPhysics lijst. Je moet de rechten (lees- en schijfrechten) op elk bestandje dat met het spelletje te maken heeft goed zetten (0755). Die kun je via SSH (Fugu) doen door naar \var\root\media\iphysics\crayon physics te gaan en dan door naar de levelpacks. Zoals skb876 op bovenstaande site al zegt, moet je daar dus de rechten wijzigen (per file denk ik, ik ken geen betere methode) maar dan verschijnt het spel in de iPhysics lijst en kun je spelen. Let op: Alle bestanden moeten goed zijn ingesteld. best een klus dus. Ik vermoed dat de maker van iPhysics (r4m0n) dit niet lang op zich zal laten zitten en snel een nieuwe versie laat komen

Overigens heeft de rechtenkwestie te maken met het feit dat de iPhysics spellen (en andere applicaties???) nu onder het mobile account draaien en niet onder het root account (waar de rechten op zijn ingesteld denk ik).

Succes

Ard
https://forum.iculture.nl/f8/ap...html#post55194
;)

Gr. Amp

bytedust 16-02-08 18:17

oke dan! :) Dank je voor de forward message!

lucifer 17-02-08 02:46

jep exact gevonden wat ik zocht in de repo van de maker (ramon).
even de rechten goed zetten en spelen


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:52.