iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak apps en thema's (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/)
-   -   Cydia apps worden niet getoond bij instellingen (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/75447-cydia-apps-worden-niet-getoond-instellingen.html)

Gerdje 18-10-10 11:50

Cydia apps worden niet getoond bij instellingen
 
Geachte lezer,

Ik heb een iPhone 4 met software 4.1. Deze is gejailbreaked met Limera1n. Na het installeren van AndroidLock worden al mijn Cydia applicaties niet meer getoond bij 'instellingen'. Ik heb AndroidLock inmiddels verwijderd, maar dit wil helaas niet baten. Applicaties als Winterboard, pkgBackup worden getoond op springboard en kan ik ook gewoon gebruiken. De applicatie SBsettings bijvoorbeeld staat in Cydia bij de lijst met geinstalleerde applicaties, maar deze kan ik niet gebruiken.

Heeft iemand hier ervaring mee? Heeft iemand hier een oplossing voor?

Alvast bedankt,

Gerd

Bomans 18-10-10 11:54

Als je even wat verder had gelezen had je geweten dat SBsettings geen icoontje heeft op je iPhone.

SBsettings open je door bovenaan in de statusbalk te swipen waar je klok en batterij staan.

EDIT

staat in cydia erbij;

Note: This does not come with an icon.
You can swipe the statusbar to bring down the main window. You can configure in activator settings other methods of opening the SBSettings window. Customize it to your liking!


Gerdje 18-10-10 11:56

Is bij mij bekend, dat werkt juist niet, excuses voor de summiere beschrijving. Zoals gezegd, alle programma's van Cydia zijn geinstalleerd (sommige zijn te gebruiken), maar worden niet getoond binnen 'instellingen'.

Bomans 18-10-10 11:59

Vreemd dat "swipen" in je satusbalk niet werkt om SBsettings te openen, want zo moet het.
Probeer sbsettings eens opnieuw te installeren.

Gerdje 18-10-10 12:22

Reinstall van applicaties mag niet helpen. Onderdelen als Lockinfo, Sbsettings, Folderenhancer, Infinifolders en dergelijke zijn ge´nstalleerd, maar niet toegankelijk via 'instellingen' (daar worden ze simpelweg niet getoond). Ik heb het idee dat als ze weer bij instellingen getoond worden ze ook weer gaan werken.

Gerdje 18-10-10 12:27

Inmiddels opgelost, ik heb de interface van Cydia veranderd naar 'developer' en heb daar MobileSubstrate opnieuw ge´nstalleerd. Bedankt voor de reacties!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:12.