iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak apps en thema's (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/)
-   -   iPhone blijft opnieuw opstarten bij reboot na installatie qTweeter (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/81108-iphone-blijft-opnieuw-opstarten-reboot-na-installatie-qtweeter.html)

pimfederer 29-12-10 17:55

iPhone blijft opnieuw opstarten bij reboot na installatie qTweeter
 
Hoi,

Ik zit met een probleem. Ik heb mijn iPhone 4 tethered gejailbreaked, op FW 4.2.1. Als ik qTweeter wil installeren, komt er te staan "Reboot Device". Natuurlijk zat mijn iPhone al in de computer. Ik druk op "Reboot", en daarna klik in in redsn0w; Just boot tethered right now. Tja, hij gaat lekker zijn gang, totdat hij op het lockscreen komt. Daar blijft hij hangen en start hij om de 2 minuten opnieuw op!! Echt dom, ik kan ook niet zonder jailbreak ;) ben niet afhankelijk van een unlock hoor ;) qTweeter is niet de app waarbij hij flipt, bij alles waar "Reboot Device" komt te staan flipt hij bij!

Kan iemand mij helpen? Iemand hetzelfde probleem?

Ik hoor graag van iemand :)

pimfederer

blackdust 31-12-10 14:34

Dit is een bekend probleem met qTweeter. Je zult moeten wachten op een update die wel compatible is met iOS 4.2.1.

kastenbart 29-01-11 01:54

Ik heb Firmware 3.1.3 nogsteeds omdat ik te lui ben geweest m'n iphone te updaten en te her-jailbreaken... Loop regelmatig tegen de lamp omdat ik tweaks niet kan installeren daar waar ik ios4 nodig heb. Dat daargelaten heb ik de afgelopen week last gehad van een constante crash na gebruik van qTweeter. Een crash die vaak niet eens te herstellen was na een respring. Ik heb qTweeter er vanaf geknikkerd en wacht nu op een update... Ik stel voor dat je het zelfde doet..?

Groet


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:40.