iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak apps en thema's (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/)
-   -   Cydia probleem (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/81826-cydia-probleem.html)

wboxem 07-01-11 20:47

Cydia probleem
 
Mensen,

Ik ben in bezit van een Iphone 3GS, heb deze een tijd geleden gejailbreakt (in november) via Redsnow versie 0.9.6b4. Ik zit nu inmiddels op versie 4.2.1 (8C148a). Helaas heb ik de afgelopen dagen Cydia eraf gehaald, heb dat er nu wel op zitten maar heb een aantal problemen wat de telefoon veroorzaakt.

1) Nadat ik Cydia opnieuw geinstalleerd heb netals Appbackup, APT backup en PKG Backup er aan toegevoegd om app's te behouden, Winterboard erop krijgen. Bij een reboot van het dowloaden blijft de telefoon op de Apple icoon hangen. Ook een optie om de Home-button en Power-button ingedrukt te houden moet ik de telefoon herstellen in Itunes.

2) Ik heb de back up programma's gebruikt alleen na de reboot is Cydia eraf en kan ik de iphone opnieuw weer jailbreaken nadat ik de herstelmodus in Itunes heb gedaan en nadat Itunes alles synchroniseert naar de oude status ben ik weer terug bij af. Dit kost er veel tijd en ik heb dat al 4 x deze dag moeten doen.

3) Daarnaast bij het herstarten van de telefoon kan ik Cydia niet en laat staan de back up programma's. Doe ik iets verkeerd? Hoelang kan je met een gejailbreakte telefoon bezig zijn zeg..

Via Redsnow kan je naast Cydia ook just boot tetherend right now doen. Dit voorkomt de problemen dat de Cydia icoon wit blijft. Daar ben ik inmiddels wel achter gekomen.

Iemand nog tips om deze problemen te verhelpen.

Raymontjuh 20-01-11 20:51

Ik heb hetzelfde probleem alleen dan met mijn Ipad

iWiefring 20-01-11 21:25

Je hebt een tethered jailbreak, oftewel de beste tip is wachten op de untethered, waardoor deze problemen niet meer voor zullen komen!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:46.