iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak apps en thema's (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/)
-   -   Hoe kan ik mappen op me computer van me iPod vinden? (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/82551-mappen-op-computer-ipod-vinden.html)

Hollywoodthehell 16-01-11 19:42

Hoe kan ik mappen op me computer van me iPod vinden?
 
Beste Mensen,

Ik heb een iPod touch 2g met 8 GB erop. Ik gebruik op dit moment iOS 4.0 maar heb ook eerdere versies gehad zoals bij aankoop 3.1.3 en 4.0.1, 4.1 en 4.2.1 waar ik bij 4.1 en 4.0.1 jailbreaks had toegepast via o.a. Greenpois0n.

Sinds de eerste keer toen ik Greenpois0n gebruikt had werkte er een aantal dingen minder goed dan voor het jailbreaken, bijvoorbeeld dat die veel hapert bij het scrollen door het home-screen of dat sommige apps gewoon echt niet goed meer functioneren. Dit kan niets te maken hebben met die 8 GB want ik heb op dit moment van de 8GB nog 5 GB over! dus dat zou niet een probleem kunnen zijn.

Ik heb zo'n vermoeden dat er dingen die ik toen bij de jailbreak geinstalleerd had dat er bepaalde dingen toch zijn blijven hangen in me iPod die er eigenlijk al lang af hadden moeten zijn. Er werd namelijk erg veel opgegooit bij het jailbreaken, een zwart scherm met meters lange tekst van progamma's dat wel 10 minuten duren... daar is vast en zeker wel iets van blijven hangen waardoor mijn iPod Touch niet goed functioneert!

Kan ik op mijn Windows XP computer al mijn software bestanden zien wat er allemaal op me iPod Touch staan? alle bestanden dus... hoe heet dat progamma of in welke map moet ik kijken in mijn documenten of mijn computer?

Alvast vriendelijk bedankt!

Groetjes,
Ruben vd Meer

heijdemann 17-01-11 11:02

Is al veel over geschreven gebruik zoekfunctie ff.

Of google ff op iFunbox:)

kOwnd 18-01-11 23:19

Google: SSH
is in principe je hele iPod ;)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:09.