iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak apps en thema's (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/)
-   -   foutmelding bij downloaden theme (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/85033-foutmelding-downloaden-theme.html)

gercovandijk 17-02-11 10:25

foutmelding bij downloaden theme
 
Ik ben sinds een week met Winterboard aan het proberen om een mooi theme op mijn ipad te krijgen. Het wil echter niet lukken. ik loop tegen de volgende twee problemen aan :

- Hij installeert wel maar dan een klein deel van de theme. bijvoorbeeld wel een paar icoontjes maar geen lockscreen en wallpaper. (en soms wel de wallpaper maar dan in iphone formaat)

- Hij wil de theme vanuit cydia niet downloaden. hij geeft de volgende foutmelding : "NOTE: the requested modifications cannot be applied due to required depedencies or conflicts that cannot be automatically found or fixed. ". en dat terwij de theme wel speciaal voor de ipad is gemaakt.

ik gebruik jailbreak greenpoisen 4.2.1 wat kan ik hier aan doen?

eentje 17-02-11 11:44

als je op instaldruk. staat er dan niet iets van dependencies wat je nodig heb voor het theme? misschien mis je libhide oid dan kunne bepaalde dingen het niet doen :)-

gercovandijk 17-02-11 11:47

voor mijn gevoel mis ik inderdaad een bestand om de thema's te kunnen gebruiken. Wat is libhide? en wat zou het anders kunnen zijn?

sommige thema's pakt die namelijk wel

eentje 17-02-11 11:50

welke depedencies missed het thema|? dat hoort cydia aan te geven. wat libhide precies doet weet ik niet \;0

gercovandijk 17-02-11 17:33

hij geeft aan bij depends : "gsc.wildcat".

wat houdt dit in? en heeft iemand ervaring met een werkende theme voor ipad. Dan kan ik even testen of het aan de theme ligt of aan mijn ipad.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:32.