iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak apps en thema's (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/)
-   -   Springboard crasht bij elke handeling (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/85134-springboard-crasht-elke-handeling.html)

Ca$hMonnie 18-02-11 13:12

Springboard crasht bij elke handeling
 
Telkens als ik een app wil openen crasht mn springboard en is mn iphone in safe mode. Dan krijg ik de optie om weer te restarten maar dat maakt niet uit want als ik een app wil openen crasht tie weer. ook als ik ''telefoon'' wil openen of instellingen krijg ik hetzelfde effect. Wat kan ik het beste doen, iphone restoren en dan weer jben. Of winterboard verwijderen via winscp. Ik heb de laatste gp versie.

Afstkla 27-02-11 15:25

Ik zou me heel goed proberen te herinneren welke tweak je het laatst geïnstalleerd hebt. Waarschijnlijk kan je je problemen op te lossen door een bepaalde tweak te verwijderen.

Winterboard verwijderen heeft (waarschijnlijk) geen zin, maar je kan het altijd proberen...

En probeer de tweaks te verwijderen door middel van Cydia, niet WinSCP. Als je WinSCP namelijk gebruikt om 'hardhandig' gewoon bepaalde bestandjes te verwijderen, heb je kans dat er dingen misgaan. Dus Cydia openen en dan bepaalde tweaks verwijderen !!!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:33.