iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak apps en thema's (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/)
-   -   Installer functioneert niet (meer) (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/8629-installer-functioneert-niet-meer.html)

Robert M. 03-03-08 11:23

Installer functioneert niet (meer)
 
Hallo,

Ik heb sinds een tijdje een IPhone 8 GB FW 1.1.2 BL 4.6, deze heb ik vorige week geupdate naar FW 1.1.3 via iBrickr. Dit verliep zoals ik hoopte goed en de IPhone functioneert correct. Alleen alle app's op de IPhone waren verdwenen die ik voor de update had geinstalleerd. Deze stonden echter nog wel in de Installer onder uninstall, hieruit constateerde ik dat ze dus nog geinstallt waren. Als ik nu iets wil instaleren via de installer download het progamma het wel, maar zodra het progamma het wil installeren sluit hij zichzelf af en kan je weer van vooraf aan beginnen. Dus de nieuwe update voor de installer kon ik ook niet installeren want dan geeft het progamma aan not enough space limit.. (Staat geen muziek op de IPhone :confused::confused:)

Als iemand een oplossing heeft hoor ik deze graag! :)

Ciaooo

nielsvanrenselaar 03-03-08 11:42

De iPhone heeft een system dir en een dir voor muziek en video. De applicaties komen in de system dir, en die kan best vol zitten. Er lopen hier talloze draadjes die dat behandelen met bossTools.

djfist 03-03-08 11:50

Ik heb sinds gisteren ongeveer hetzelfde probleem...

Gisteren gaf mijn installer aan dat er een update mogelijk was. Hij vroeg of ik dit wou doen... Omdat ik niet echt een specialist ben, deed ik "cancel". (een kameraad van mij weet er veel meer van, en als ik hem wou laten updaten, ging ik dat eerst aan hem vragen of dat niet voor problemen ging zorgen)

Maar ondanks 't feit dat ik op cancel duwde, deed hij toch die update...

Sindsdiens kan ik niks meer installen of uninstallen... Hij opent de installer nog perfect, de refresh van sources doet hij ook nog perfect...

Maar als ik dan op install klik voor een bepaald programma geeft hij telkens een error aan "package download failed!"

Kan iemand mij helpen...? (ik heb een 1.1.3)

Robert M. 03-03-08 11:53

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door nielsvanrenselaar (Bericht 75622)
De iPhone heeft een system dir en een dir voor muziek en video. De applicaties komen in de system dir, en die kan best vol zitten. Er lopen hier talloze draadjes die dat behandelen met bossTools.

Ik heb zojuist alle Apps ge uninstalled via de installer (was nog mogelijk) maar hij beweert nog steeds onvoldoende ruimte te beschikken. Tevens ben ik bang dat zodra er voldoende ruimte is om de update te downloaden, deze tijdens de installatie zichzelf toch weer afsluit. Maar goed, dat wordt afwachten dus?

djfist 03-03-08 15:10

Ik heb het probleem kunnen oplossen...

Community sources geïnstalleerd uit de installer (was het enige dat ik nog kon doen). Refresh en hupla...

diadora 20-05-08 15:43

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door djfist (Bericht 75716)
Ik heb het probleem kunnen oplossen...

Community sources geïnstalleerd uit de installer (was het enige dat ik nog kon doen). Refresh en hupla...

hoe bedoel je dit pcies?
IK hebnamelijk pcieshetzelfde probleem
Alvast bedankt

perozie 21-05-08 01:07

Hallo, ik heb hetzlefde probleem en heb community sources geinstalleerd. het helpt niet.. weet iemand toevallig de oplossing voor dit prob?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:06.