iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak apps en thema's (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/)
-   -   App relaties (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/91240-app-relaties.html)

Machineman 18-05-11 09:57

App relaties
 
Hoi,

Ik ben op zoek naar een cydia applicatie die mij kan vertellen welke cydia apps gebruik maken van gerelateerde substrates\apps.

Het komt regelmatig voor dat ik een app wil verwijderen maar dan worden niet de meegeleverde substrates of de voor de app benodigde aanvullende apps verwijderd. Dat overzicht krijg je alleen maar als je de app installeerd omdat Cydia dan ook direct alle benodigde zaken mee wil installeren.

Nu ben ik dus benieuwd of er een dergelijk programma is die dit inzichtelijk kan maken. Zodat je dus geen onnodige zaken op je iphone blijft houden, maar ook niet per ongeluk substrates verwijderd die door andere apps nog wel gebruikt worden.

Guest-20180925190238 18-05-11 10:04

Een dergelijke app is mij niet bekend, maar dat wil niet zeggen dat zoiets niet bestaat.

Als je een bepaalde app in Cydia selecteert die geïnstalleerd is kan je in "Filesystem Content" wel zien wat die app allemaal geïnstalleerd heeft (of gaat installeren). Ik geloof echter niet dat je daar alle dependencies kan zien.

Machineman 18-05-11 10:19

Dat brengt me al een heel eind :)

Nu weet ik alleen nog niet of een van deze zaken ook relaties hebben met andere apps. Dat zou je alleen te weten kunnen komen als je het ook daadwerkelijk gaat verwijderen omdat cydia dan laat zien wat er allemaal nog meer verwijderd gaat worden.

Het werkt dus zeker wel alleen nog niet erg efficient.

Dankje

Guest-20180925190238 18-05-11 10:24

Aangezien Cydia de "Debian Package Manager" (dpkg) gebruikt ga ik er heel voorzichtig van uit dat gedeelde dependencies niet zo maar worden verwijderd als je een app verwijderd die zo'n dependency gebruikt.

Tenminste, in Debian Linux (en Ubuntu, Linux Mint, enz...) doet dpkg dat niet.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:36.