iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak apps en thema's (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/)
-   -   Icoon verwijst naar lokaal bestand op iPhone, waar kan ik dat vinden m.b.v. WinSCP (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/95857-icoon-verwijst-naar-lokaal-bestand-op-iphone-waar-vinden-m-b-v-winscp.html)

Guest-20220126212803 21-07-11 20:51

Icoon verwijst naar lokaal bestand op iPhone, waar kan ik dat vinden m.b.v. WinSCP
 
Hoi,

Ik heb onlangs een nieuw lockscreen thema geïnstalleerd (Weather Elements 4.2.18, een fantastisch mooi thema). Bij deze installatie werd een icoon op het springboard gezet waarmee je het thema kunt configureren. Als je op het icoontje drukt, opent een lokaal html bestand in safari waar je verschillende opties kunt instellen. Ik wil graag weten waar ik dat icoon kan vinden in het bestandssysteem en ook hoe die verwijzing (link) daaraan gekoppeld is.

Reden van dit alles is dat ik me een ongeluk heb gezocht naar de laatste versie van dit thema en dat was lastig. Ik wil het thema graag bewaren op mijn pc maar wil het dan wel kunnen configureren en daar heb ik dus de antwoorden voor nodig :-)

Voor degenen die het thema eens willen bekijken, in cydia de repository "http://repo.icausefx.com" toevoegen.
Er is nog geen Nederlandse vertaling, maar daar ben ik mee bezig. Als dat klaar is post ik hem hier wel als er belangstelling is.

Groeten,
Hans

Boeta 07-02-13 21:31

Hallo Hans ik heb zeker wel belangstelling ervoor< heb me dagenlang gekost proberen te installeren via verschillende sources maar geen resultaat ik vind het ook een hele mooie lockscreen weather elements, maar krijgt het steeds niet voor elkaar had eerst firmware 5.1.1 en heb het eergisteren geupdate naar firmware 6.1 en gejailbreak met evasi0n maar heb er probleem ermee met apps ik hoop dat je me kan helpen

M.V.G Boeta


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:16.