iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak apps en thema's (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/)
-   -   MS Word Archief op iPhone (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/9929-ms-word-archief-op-iphone.html)

Meyotch 24-03-08 13:01

MS Word Archief op iPhone
 
Goedendag allemaal,

Graag wil ik mijn archief met word documenten op mijn iPhone zetten. Ik heb nu allemaal mappen op alfabet met daarin allemaal belangrijke word documenten die ik onderweg 'nodig' heb.

Nu kan ik alleen word files openen via mail en heb ik via de search online oplossingen gezien. De online programma's hebben niet mijn voorkeur ivm de snelheid en deze gegevens heb ik liever niet online staan.

Nu vraag ik mij af of het mogelijk is om de files op de iPhone te zetten en vanuit een word viewer geopend kan worden.

Alvast bedankt,


Meyotch

Celf 24-03-08 13:06

bij mijn weten is de enige oplossing via mail. Een aparte viewer ben ik nog niet tegengekomen.....en ik ben net als jij ook al een poosje aan het zoeken. Op dit punt - het meenemen van data anders dan muziek en plaatjes - is de iPhone een drama. Waarschijnlijk zal het wel bij het concept horen...online bij je data komen. Er is wel een behoorlijke "workaround" als je bijvoorbeeld Gmail gebruikt. Maak daar een map documenten en stuur daar jouw mailjtes (die dezelfde naam als het document hebben) met als bijlage het document naar toe. Gmail is vaker OFFLINE te gebruiken dat een POP account. In de mail app ga je vervolgens naar jouw map "documenten"

Meyotch 24-03-08 13:31

Dat van Gmail zal ik eens opzoeken. Ik zat nu al te prutsen met mobile finder en ik hoopte dat ik dan via een wordviewer oid docs kon opstarten via mobile finder

Meyotch 24-03-08 20:58

Niemand heeft dus een andere manier dan die van Celf?

Celf, heb jij misschien een link van een tutorial oid?

Thanks

Celf 24-03-08 23:17

Een tutorial is een groot woord....maar maak een account op Gmail. Ga naar settings en dan naar "labels" en maak een nieuw label. Deze verschijnt vervolgens aan de linkerkant van het scherm. Wanneer je een bericht opent kun je het o.a. aan die betreffende map toewijzen.

Door handmatig...middels "other" (dus NIET met de Gmailbutton) een IMAP Gmail account te maken op jouw iPHone komt deze map met mails\documenten ook op de iPhone.

Dit is overigens geen garantie dat alle mail altijd offline te lezen is (apple wil hier voorlopig nog niets aan doen?) maar de kans is groter dan met een POP account welke, in mijn geval, bijna altijd om een online verbinding vraagt.

Meyotch 24-03-08 23:31

Celf,

Thanks ik zal het morgen ff proberen. Wel jammer dat er geen offline app is die dit uit handen neemt. Misschien moet ik toch maar eens leren om te programmeren :)

Het kan ook niet als ik het omzet naar PDF?

yingie 24-03-08 23:51

voor pdf's is er wl een app: pdfviewer

RoelG 24-03-08 23:57

Waarom maak je niet gewoon wat mappen aan met WinSCP en zet je zo je files erop. En ik vermoed dat je ze dan met MobileFinder kan benaderen en openen...

yingie 25-03-08 00:02

dan moet je ook MobileTextEdit installeren, dan zou dat moeten lukken, ja. Maar makkelijk is anders. Wachten maar op een native text editor.

Meyotch 25-03-08 13:45

Yingie & RoelG, Thanks! ik zal eens kijken naar pdf viewer en deze oplossingen. Het is allemaal wat omslachtig maar het zal idd mogelijk moeten zijn naar mijn inziens.

Celf 25-03-08 18:05

MobiletextEdit is volgens mij een programma om *.txt bestanden mee te maken of te openen....niet *.doc documenten....maar ik hoor graag indien het anders is.

Meyotch 25-03-08 21:30

Vandaag zag ik in de installer "PDF/DOCS/XLS" viewer. Deze stond in de modmyiPhone source alleen heb ik nu even geen iPhone meer dus kan het helaas niet testen.

Celf, misschien is dat de oplossing?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:50.