iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iCloud (https://forum.iculture.nl/f147/icloud/f148/icloud/)
-   -   Kan geen uitnodigingen ontvangen met iCloud (https://forum.iculture.nl/f147/icloud/f148/icloud/104769-geen-uitnodigingen-ontvangen-icloud.html)

Yvarladze 19-11-11 10:02

Kan geen uitnodigingen ontvangen met iCloud
 
Vraagje: Mijn vrouw kan met haar iPhone (icloud account) een agenda afspraak maken en mij (ook icloud account) uitnodiging. Ik krijg dan netjes een melding en kan die dan accepteren.

Als ik mijn vrouw uitnodig krijgt ze helemaal geen melding en komt de afspraak ook niet in haar agenda te staan. Als ik iemand anders uitnodig met icloud dan gaat dat wel goed. Het lijkt er dus op dat mijn vrouw geen uitnodigingen kan ontvangen met haar icloud account.

Hebben meer mensen hier last van? Of weet iemand hier een oplossing voor. Ik heb beide accounts al gecontrolleerd en zijn exact het zelfde. Ook met iCal en icloud.com werkt het niet.

Hoop dat iemand een oplossing heeft want dit is best vervelend.

Yvarladze 20-11-11 21:24

Ok, niemand die hetzelfde probleem heeft? Weet iemand dan waar ik dit bij apple kan melden. Snap echt niet waar het probleem zit en wil het wel graag oplossen.

Overlord 23-11-11 00:08

hey, ik zit ook met hetzelfde probleem.

Bij Apple wildden ze het probleem wel oplossen maar...
ze boden alleen de eerste 30 dagen na de release van Ios5 gratis ondersteuning aan en ik had 2 keuzes...ofwel een eenmalige ondersteuning van 34.99 euro of een abonnementje nemen voor 2 jaar...

en dat zeggen ze je dan na 15 minuten in wacht gehangen te hebben.

Ik ben er niet op ingegaan omdat ik het een beetje beschamend vond.

Ik vrees dus dat ons probleem niet direct gaat opgelost zijn...

StefanV 10-06-12 18:52

Ik heb exact hetzelfde probleem en krijg geen technische ondersteuning omdat je dat maar de eerste 45 dagen hebt, echter bestond toen iCloud nog niet :/

Iemand?

StefanV 15-06-12 09:51

Om mensen die wellicht in de toekomst ook met dit probleem te maken krijgen even een update:
1 op advies van Apple support de telefoon van mijn vriendin (waar het probleem zit) helemaal gereset en de iCloud backup teruggezet. Geen resultaat.
2. Apple wederom opgebeld en ze hebben het geescaleerd naar 2e lijns support. Ze gaan nu kijken of de account wellicht ergens corrupt is. Dit kan haast niet anders dan in haar iCloud account zitten aangezien ik via icloud.com ook een foutmelding krijg in haar agenda.

Zal later (hopelijk) de oplossing posten.

StefanV 21-06-12 11:32

De oplossing:

Verander je wachtwoord op het device (dus apple-id) waar het probleem zit. Dit zet je iCloud account in troubleshoot modus (volgens de engineer)

Het werkt!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:57.