opeens wachtwoord invoeren

opeens wachtwoord invoeren discussie in iCloud forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo sinds een week moet ik een wachtwoord invoeren als ik een app download op me iphone en ipad . Voorheen was het zo als ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iCloud > iCloud
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 25 January 2012, 09:15
iredydo's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2011
Berichten: 101
Standaard opeens wachtwoord invoeren

Hallo sinds een week moet ik een wachtwoord invoeren als ik een app download op me iphone en ipad .
Voorheen was het zo als ik een app op de ipad of iphone download, ik automatisch de app op me andere idevice kreeg.
Nu moet ik op de ander een wachtwoord invoeren kan ik dit per ongeluk hebben aangezet???????????
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 26 January 2012, 12:36
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 January 2011
Berichten: 24
Standaard

Dit is bij mij altijd al zo geweest. Om de zoveel tijd moet ik eens mijn wachtwoord invullen om apps en muziek te downloaden. Dit is volgens mij niets vreemds.
  #3  
Oud 26 January 2012, 12:56
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 February 2011
Locatie: Nederland
Berichten: 316
Send a message via twitter to lolbroeck
Standaard

Dit is gewoon ter bescherming van je iTunes account zodat als je je iPhone kwijt raakt niet iemand anders (betaalde) apps kan downloaden.
Wachtwoord vergeten? --> https://iforgot.apple.com/
  #4  
Oud 26 January 2012, 13:19
iredydo's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2011
Berichten: 101
Standaard

Dat klopt, maar als ik een app koop , vul ik me wachtwoord in op me iPhone . Maar nu moet ik hem ook op de iPad invullen en dat was eerst niet zo . En visa versa . Daar adverteerd Apple ook mee. Download hem hier en vindt hem thuis . Zonder wachtwoord .
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geen wachtwoord invoeren appstore? steven079 iPhone Apps 0 22 August 2010 09:11
Invoeren wvy iPad algemeen 67 11 July 2010 13:16
Telefoonnummer invoeren Coolice iPhone algemeen 5 12 August 2009 18:03
Simkaart invoeren dayslover Archief 8 23 August 2008 16:43
Kan wachtwoord alleen in hoofdletters invoeren?? Fireball Wi-Fi 11 18 August 2008 23:19

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:47.