iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iCloud (https://forum.iculture.nl/f147/icloud/f148/icloud/)
-   -   iCloud (https://forum.iculture.nl/f147/icloud/f148/icloud/112249-icloud.html)

techna 16-02-12 18:06

iCloud
 
Ik heb, omdat apple de 'icloud' heeft geïntroduceerd, vorige week een iphone 4 gekocht Ik had toch geen storage op m'n apparaat nodig. Nu blijkt dat ik wel ruimte nodig heb op m'n telefoon want...
iCloud downloadt vanuit de cloud naar mijn telefoon. Tijdens het downloaden wordt de muziek afgespeeld. Mijn telefoon loop nu vol met muziek. Dit was niet de bedoeling. waardoor ik een telefoon heb waar ik niet genoeg ruimte op heb om veel op te slaan. Ik wil dus eigenlijk van mijn telefoon af om een nieuwe iphone aan te schaffen met 64 GB opslagcapaciteit.
Kortom Apple: wil u mijn telefoon iphone 4, 8GB, terugnemen en deze, met bijbetaling omwisselen voor een iphone 4S, 64 GB?

Groet, techna

WDS001 16-02-12 19:54

Volgens mij ben je hier op de verkeerde plek voor dit probleem. iPhoneclub is onafhankelijk van Apple. Het lijkt me overigens ook onwaarschijnlijk dat ze je iPhone gaan omruilen voor een model met meer opslagruimte.

Gebruik je iTunes Match? Je kan eventueel Spotify gaan gebruiken: die streamt de muziek ook naar je iPhone, maar neemt daarvoor geen opslagruimte in.

Omdat dit probleem hier verder niet behandeld kan worden gaat dit topic dicht.

~Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:45.