iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iCloud (https://forum.iculture.nl/f147/icloud/f148/icloud/)
-   -   Iphone uitnodiging komt niet in exchange agenda (https://forum.iculture.nl/f147/icloud/f148/icloud/112674-iphone-uitnodiging-komt-niet-exchange-agenda.html)

robertl 22-02-12 15:16

Iphone uitnodiging komt niet in exchange agenda
 
Ik heb agenda en contacts in de icloud. Voor mijn mail maak ik gebruik van een ziggo account. Eigenlijk werkt alles prima op één ding na. Als ik mensen uitnodig voor een afspraak dan gaat dat met alle, behalve exchange accounts goed. Dus bijvoorbeeld mensen met bijv een ziggo of gmail account krijgen netjes een vergaderverzoek in hun inbox die ze vervolgens in hun agenda kunnen plaatsen en accepteren. Mensen met een exchange account ontvangen niets! Als ik diezelfde mensen het agenda verzoek naar een privé email account (niet exchange account) stuur dan gaat dat wel goed!

Ik heb nog een testje gedaan. Als ik mijn vrouw een agenda verzoek stuur en ik nodig haar zowel uit via haar Ziggo account als haar exchange account dan komt alleen het verzoek aan in haar inbox van Ziggo. Als zij deze dan accepteert via haar iPhone dan wordt de afspraak netjes in haar agenda gezet die weer synchroniseert met haar exchange account.

Heeft iemand enig idee wat dit zou kunnen zijn?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:57.