iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iCloud (https://forum.iculture.nl/f147/icloud/f148/icloud/)
-   -   Contactpersoon synchronisatie (https://forum.iculture.nl/f147/icloud/f148/icloud/114004-contactpersoon-synchronisatie.html)

Braaf 12-03-12 18:36

Contactpersoon synchronisatie
 
Hallo !

Sinds kort heb ik een iPhone 4.
Omdat ik op mijn oude telefoon (htc) veel contacten had heb ik van die contacten een vCard gemaakt.
Deze vCard heb ik via iCloud ingevoegd.

Toen ik dit deed zag ik geen contacten verschijnen op de iCloud website (https://www.icloud.com/#contacts). Na een tijdje wachten was dit nog steeds niet het geval. Ik heb daarom een nieuwe vCard gemaakt en mijn proces herhaald. Ik heb het op verschillende manieren geprobeerd maar keer op keer werden er geen contacten zichtbaar op de iCloud website.

Toen ik echter bij de contactpersonen op mijn iPhone keek schrok ik toch wel even toen ik al mijn contacten 8 keer zag staan. Een vervelende situatie omdat ik te veel contacten heb om alles handmatig te gaan verwijderen.

Het vreemde is nu dat de contactpersonen niet zichtbaar zijn wanneer ik de iCloud schakelaar uitzet (ze staan dus zeker weten op iCloud!) maar op de site is nog steeds niets zichtbaar! Ik heb dus geen idee hoe ik deze contactpersonen weer kan verwijderen!
Zijn er mensen die hier een oplossing voor hebben? Het is namelijk heel erg vervelend om die ene persoon te vinden tussen een paar duizend contacten...

Ik kijk uit naar jullie reacties!

Alvast bedankt.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:57.