iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iCloud (https://forum.iculture.nl/f147/icloud/f148/icloud/)
-   -   Ander iCloud account instellen (https://forum.iculture.nl/f147/icloud/f148/icloud/129348-ander-icloud-account-instellen.html)

Peetrock 09-11-12 11:10

Ander iCloud account instellen
 
Ik ben in het bezit van een iPhone 4 met iOS 6.0.1 en wil tijdelijk mijn iCloud account wijzigen, zodat tijdelijke gegevens in een ander cloud geplaatst worden.

Ik lees op het forum dat dit heel simpel is door het iCloud account op de iPhone te verwijderen je bestaande gegevens kunt behouden en in te loggen met een andere account.

Echter na de knop "verwijder account" ingetoetst te hebben volgt er een tekst "verwijder" of "annuleer". Volg ik de knop "verwijder" dan worden alle op de iCloud bewaarde fotostreamfoto's en documenten verwijderd van deze iPhone conform de tekst.:mad:

Ik wens de bestaande gegevens op de iPhone te bewaren hoe kan ik dit bewerkstelligen, want wil de gok niet wagen dat ik toch alles kwijt. Heeft iemand de oplossing.

Guest-20180925190238 09-11-12 11:30

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Peetrock (Bericht 851170)
I
Ik wens de bestaande gegevens op de iPhone te bewaren hoe kan ik dit bewerkstelligen, want wil de gok niet wagen dat ik toch alles kwijt. Heeft iemand de oplossing.

Op de iPhone wordt dan inderdaad alles verwijderd voor dit iCloud account, echter niet in www.icloud.com. Daar blijft alles staan voor eventuele synchronisatie met andere apparaten.

Gebruik je later weer dit iCloud account op de iPhone dan komt alles weer terug.

Succes gewenst :)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:13.