iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iCloud (https://forum.iculture.nl/f147/icloud/f148/icloud/)
-   -   Meerdere agenda's vanuit Google naar iCloud importeren werkt niet!!! (https://forum.iculture.nl/f147/icloud/f148/icloud/131523-meerdere-agenda-s-vanuit-google-naar-icloud-importeren-werkt-niet.html)

Serena 15-12-12 19:41

Meerdere agenda's vanuit Google naar iCloud importeren werkt niet!!!
 
Ik heb een beetje een vreemd probleem, zit echt al twee uren te zoeken en te proberen, maar ik kom er maar niet uit.

Omdat ik eigenlijk alles binnen iCloud wilde hebben, heb ik vandaag geprobeerd om mijn agenda's vanuit Google over te zetten.
Ik heb binnen Google twee agenda's aangemaakt, privé en werk. Ik ben in Google naar de instellingen gegaan en heb het iCal bestand gedownload. Dit opent dan automatisch in iCal en ik kan aangeven in welke agenda ik dit wil plaatsen. So far so good, beide agenda's zijn zichtbaar in iCal.

Maar nu komt het…

Als ik ze in iCloud, dus in Safari, of op een van mijn iDevices wil openen laat hij alleen maar de privé agenda zien. De werk agenda blijft gewoon leeg. Privé was de eerste agenda die ik importeerde.

Agenda's weer verwijderd en nu andersom geprobeerd. Je raadt het al, nu is alleen werk zichtbaar en privé is niet te zien.

Voor de duidelijkheid, de agenda's verschijnen wel beiden onder het kopje 'Agenda's' en ik kan ze ook beiden aanvinken. Echter bij 1 agenda toont hij dan geen afspraken.

Snappen jullie het nog? Ik niet meer!!!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:18.