iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iCloud (https://forum.iculture.nl/f147/icloud/f148/icloud/)
-   -   iCloud account kopieren naar nieuw account? (https://forum.iculture.nl/f147/icloud/f148/icloud/134834-icloud-account-kopieren-naar-nieuw-account.html)

bvstrien 08-02-13 11:11

iCloud account kopieren naar nieuw account?
 
Mijn vrouw en ik hebben allebei een iPhone met een eigen AppleID + iCloud account. Nu willen we mijn account gaan gebruiken voor onze gezamenlijke aankopen (aangezien hier de meeste aankopen mee gedaan zijn). Om nu te voorkomen dat mijn vrouw in mijn icloud account gaan snuffelen (niet dat ik ze hiervan verdenk, maar toch) zit ik er aan te denken om een nieuwe persoonlijke AppleID + iCLoud account aan te maken. Hierdoor voorkom ik dat mijn aankopen verdwijnen, als ik me niet vergis.

Volgens mij is het dan ook zo dat ik iTunes Match via het gezamenlijke account kan aanschaffen, waardoor mijn vrouw en ik beiden op onze iPhones en in iTunes hiervan gebruik kunnen maken, klopt dit?

Indien het bovenstaande dus klopt, zou ik graag de informatie in mijn huidige iCloud account (mail, agenda, contactpersonen etc) overzetten naar mijn nieuwe icloud account.

Kan iemand me vertellen of ik het zo goed zie, danwel of ik te ingewikkeld doe, danwel hoe dit moet? Of kan je je icloud account los van je iTunes account voorzien van een eigen wachtwoord, in dat geval ben ik er namelijk ook zonder moeilijk te doen.

Wie o wie kan me helpen?

Alvast bedankt!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:41.