iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iCloud (https://forum.iculture.nl/f147/icloud/f148/icloud/)
-   -   Verschillende adres-accounts samenvoegen, daarna 1 verwijderen (https://forum.iculture.nl/f147/icloud/f148/icloud/148411-verschillende-adres-accounts-samenvoegen-daarna-1-verwijderen.html)

Awac 23-11-13 12:48

Verschillende adres-accounts samenvoegen, daarna 1 verwijderen
 
Hallo mensen. Op mijn iphone heb ik zowel een gmail als werkaccount met hieraan gekoppelde adresgegevens. Deze wil ik graag samenvoegen in I-cloud. De Gmail adressen staan er inmiddels in maar het werkaccount is gekoppeld aan een secured server waar ik binnenkort niet meer bij kan ivm andere baan. Concrete vraag: Hoe krijg ik mijn adresgegevens uit die twee account bij elkaar gevoegd in 1 account zodat ik het werkaccount kan verwijderen ??

Guest-20180925190238 23-11-13 12:51

Als dat zakelijk account ook op de Mac staat in Contacten dan exporteer de contacten als vCard en importeer die dan in iCloud Contacts.

Awac 23-11-13 15:47

Dank voor je reactie. Ik krijg het werkaccount niet op de mac. Ik moet een servernaam opgeven maar die kan ik nergens vinden. Ik log in op mijn windows
PC en zit dan gelijk op de server. Is er een andere manier ? Misschien via iPhone / contacten verplaatsen naar Gmail account ???

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 23 november 2013 om 15:10 ----------

Na veel prutsen vraag ik me af of het wel aan de verschillende accounts ligt of gewoon aan icloud itsef. Contactpersonen van mijn iphone worden niet geïmporteerd. Contactpersonen als volgt ingesteld: Voorkeuren / Acounts : I-Cloud. Had dit probleem eerst ook met ical, maar na toevoegen van gmail account liep alles soepeltjes. In contactpersonen krijg ik bij bestand toevoegen geen optielijstje van gmail of andere accounts maar kan ik alleen handmatig nieuw account maken en heb ik weer een serveradres nodig


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:52.