iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iCloud (https://forum.iculture.nl/f147/icloud/f148/icloud/)
-   -   iCloud: twee accounts worden door elkaar gehaald (https://forum.iculture.nl/f147/icloud/f148/icloud/153098-icloud-twee-accounts-worden-door-elkaar-gehaald.html)

boschbol 25-03-14 21:57

iCloud: twee accounts worden door elkaar gehaald
 
We hebben hier in huis twee icloud accounts. Vreemd genoeg geeft hij bij mijn dochter's icloud account mijn naam en haar mailadres. Maar als ze er op klikt heeft ze wel gewoon haar eigen naam ingegeven. Hoe kan dit. Probleem is ook dat ze haar eigen wachtwoorden in de sleutelhanger voor een deel niet terugziet (voor een deel ook wel..!) en er ook een aantal wachtwoorden van mij bij haar icloud staan. Hoe zou dit kunnen. Kan er geen logische verklaring voor bedenken!

Bubbly 26-03-14 00:59

Probeer iCloud en de App Store eens uit te loggen, in het geval van een iDevice een harde reset uitvoeren, en dan het juiste account op het juiste apparaat (of OS X account) in te loggen. Er zal wat mis zijn gegaan bij het switchen tussen accounts (bv. wachtwoorden (deels) lokaal bewaard gebleven en dan (te snel?) ingelogd met ander account). Vervolgens zit er niets anders op dan de wachtwoorden die niet bij het betreffende account horen eruit te verwijderen en de ontbrekende wachtwoorden weer toe te voegen door ze in te loggen.

Dit zou overigens niet moeten gebeuren, want in het iCloud-paneel moet altijd gewoon één en dezelfde account ingelogd zijn (niet switchen, dat kan in iTunes/App Store apart).


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:32.