iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iCloud (https://forum.iculture.nl/f147/icloud/f148/icloud/)
-   -   Outlook-invoegtoepassing hapert (https://forum.iculture.nl/f147/icloud/f148/icloud/153594-outlook-invoegtoepassing-hapert.html)

Freeltd 10-04-14 19:01

Outlook-invoegtoepassing hapert
 
Een heel ingewikkeld vraagje :d

Op het werk hebben we allemaal een iPhone. Sommigen onder ons hebben de agenda's gedeeld met de secretaresse en de baas zodat ze een overzicht hebben waar we ons bevinden als er problemen zijn om dan te kijken wie het dichtste bij is, en dergelijke.

Onze computers draaien allemaal op windows 7 met daarop controlpanel van iCloud.

Laatst wilde hij niet meer syncen bij mij en waren zelfs bovenaan de knoppen verdwenen van iCloud in mijn Outlook. Na wat googlen erop uit gekomen dat het met de invoegtoepassingen te maken had. Daar wat in zitten prutsen en sindsdien werkt het terug perfect en geen nieuwe incidenten gehad.

Maar nu komt het. Sinds een maand heeft de secretaresse hetzelfde aan de hand. Dus ik doe bij haar hetzelfde en na een paar dagen weer van het zelfde. Dus 2 à 3 x per week moet ik dit opnieuw doen. Het gaat telkens een paar dagen goed, en daarna is dat vinkje van 'outlook-invoegtoepassing voor iCloud' terug uitgevinkt en werkt het weer niet meer.

Iemand hier een verklaring voor?

Alvast bedankt.

Freeltd 15-04-14 21:00

Weet niemand raad?

Guest-20180925190238 15-04-14 21:31

Outlook 2013 keeps disabling iCloud add-in... - Microsoft Community

Let me google that for you

Freeltd 15-04-14 21:54

Thanx. Nu heb ik heel wat gegoogled vooraleer ik dit hier vroeg. Ik kon echt niets vinden. Maar wss omdat ik in het NL zocht.:o

Freeltd 09-10-17 08:43

Bij de oude versies van windows was het idd een probleem, maar bij de latere versies ging het eigenlijk zeer goed hier. Ook onder windows 10. Maar sinds een paar weken loopt het weer compleet mank, en volgens de externe IT'er gaat dit vermoedelijk liggen aan de beruchte windowsupdate die nog veel andere problemen veroorzaakte.

Oplossing is er niet voorhanden, en het zou wachten zijn op updates om dit op te lossen. Update van Icloud 4 windows, of van windows zelf.

Ben benieuwd, want als ge de papieren agenda hebt afgezworen, dan is dit wel opletten geblazen.

Freeltd 08-11-17 13:33

Blijkbaar niemand en de externe IT'er is met de oplossing gekomen om gewoon de agenda te gebruiken van G-Suite :mad:.

Met gevolg dat als ik die agenda gebruik, ik niet meer de agenda met mijn vrouw kan delen tenzij zij ook over gaat op google kalender.

Snap niet dat MS en Apple geen oplossing vinden hiervoor of willen ze niet? :o


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:21.