iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iCloud (https://forum.iculture.nl/f147/icloud/f148/icloud/)
-   -   ftp toegang via sleutelhanger wel op mac niet via ipad (https://forum.iculture.nl/f147/icloud/f148/icloud/155158-ftp-toegang-via-sleutelhanger-op-mac-niet-via-ipad.html)

dutchiethebiker 03-06-14 10:07

ftp toegang via sleutelhanger wel op mac niet via ipad
 
Hoi

ik heb een probleem met de sleutelhanger wat ik niet opgelost krijg, hopelijk kan iemand mij helpen.
om mijn website te beheren (joomla website) dien ik eerst met mijn ftp account in te loggen alvorens ik naar het admin gedeelte kan.
Dit ftp wachtwoord is schijnbaar wel in de sleutelhanger opgeslagen want op m'n macbook word er niet naar gevraagd echter zodra ik dit via m'n ipad wil doen dien ik telkens het ftp wachtwoord opnieuw in te voeren en kan dan pas door naar het admin gedeelte.

is dit aan te passen zodat het ftp wachtwoord volledig in de sleutelhanger zit en ook op de iPad automatisch word ingelogd?

mvg

Peter

Guest-20180925190238 03-06-14 10:09

Als het paswoord in de iCloud Keychain op de Mac staat zou dat ook op de iPad moeten werken als op dat toestel iCloud Keychain ingeschakeld is.

dutchiethebiker 03-06-14 10:51

dat zou je inderdaad zeggen van wel, echter helaas.
eerste instantie stond het wachtwoord alleen in de "inloggen" sleutelhanger vervolgens heb ik het handmatig toegevoegd aan de "iCloud" sleutelhanger maar helaas, zowel op telefoon als ipad werkt het niet. De rest wat in de sleutelhanger zit levert geen probleem op

Guest-20180925190238 03-06-14 11:00

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door dutchiethebiker (Bericht 961780)
eerste instantie stond het wachtwoord alleen in de "inloggen" sleutelhanger vervolgens heb ik het handmatig toegevoegd aan de "iCloud" sleutelhanger maar helaas

Staan de gegevens ook niet in de System Keychain? Ik heb ooit Wi-Fi wachtwoorden uit de System Keychain naar de iCloud Keychain gekopieerd en dat werkte wel.

Voor het overige werken de login paswoorden op een iDevice alleen in Safari en niet in apps van derden.

dutchiethebiker 03-06-14 13:57

Nee staan alleen in de "inloggen" sleutel hanger en (handmatig toegevoegd) in de "iCloud" sleutelhanger. Ook al haal ik de handmatig toegevoegde iCloud entry weg dan heeft dat geen effect op de mac.

het is een admin gedeelte te benaderen via safari. (www.domein.nl/administrator)
vervolgens dient er met ftp account ingelogd te worden, daarna kan er met admin login ingelogd worden van de joomla site.
op de mac werkt dit dus wel maar verder niet.

heb al het nodige af lopen speuren op het net krijg echter geen oplossing gevonden.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:35.