iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iCloud (https://forum.iculture.nl/f147/icloud/f148/icloud/)
-   -   iCloud delen met gezin probleem (https://forum.iculture.nl/f147/icloud/f148/icloud/157906-icloud-delen-gezin-probleem.html)

jayjedi 18-09-14 14:37

iCloud delen met gezin probleem
 
Hoi,

Gisteravond m'n ipad 3 ge-update naar IOS8 en daar zit een optie in wat delen met gezin heet. Erg mooie optie, echter moét je een betaalmethode invullen. Maar ja wij doen alles met ituneskaarten en die optie is er niet. Weet iemand hoe ik toch van deze optie gebruik kan maken?

Gr
Jay

Daimontz 18-09-14 15:08

Als ik zo snel de website van Apple check met Family Sharing staat er het volgende:

Betaal gezinsaankopen met dezelfde creditcard en keur aankopen van de kinderen goed via het apparaat van een van de ouders.

Hier zeggen ze dus alleen creditcard en lijkt het dus ook zo te zijn dat alleen dat de optie is...

jayjedi 18-09-14 19:25

Leuk die nieuwe opties..... M'n ipad valt trouwens continu uit of loopt vast. Ik ga denk ik downgraden als dat lukt want dit werkt voor geen meter en als dan de nieuwe opties niet werken of voorwaarden hebben....

CharlieVictor 02-10-14 15:53

Family Sharing met ClickAndBuy
 
Ik merk dat er meerdere gebruikers van Family Sharing zijn die tegen het betaal probleem met ClickandBuy aan lopen. Welnu, ik dus ook. Het blijkt dat Apple alleen creditcard-gebruikers de gelegenheid biedt om van deze optie gebruik te kunnen / mogen maken.

Welnu, is het mogelijk om een Prepaid Creditcard aan het account te koppelen, en zo ja, moet dit een "speciale" -Nederlandse- card zijn.

Bij het trachten te activeren via de iPhone (4S) kreeg ik de melding dat ClickandBuy niet wordt ondersteund en dat ik een geldige "betaalpas" op moet geven. Hierin zit geen mogelijkheid bij de keuze-opties.

Wie weet hier een oplossing voor?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:41.