iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iCloud (https://forum.iculture.nl/f147/icloud/f148/icloud/)
-   -   IOS8: aanpassen 30 dagen verwijderde fotos? (https://forum.iculture.nl/f147/icloud/f148/icloud/158637-ios8-aanpassen-30-dagen-verwijderde-fotos.html)

Caspar 29-09-14 17:31

IOS8: aanpassen 30 dagen verwijderde fotos?
 
Ik gebruik sinds een week IOS8 met iCloud Drive, voor mij geen probleem, ik heb geen oude devices en gebruik verder geen Macbook o.i.d.

Het enige waar ik me dood aan erger is dat als je nu een foto verwijderd, dat deze dan toch nog 30 dagen blijft staan. Ik weet zelf wel welke foto ik verwijder en doe dat nooit per ongeluk.. Is het mogelijk om ergens die tijd aan te passen of uit te zetten? Ik zie dat je ze wel handmatig kan verwijderen maar als je dus veel foto's verwijderd moet je ze daarna één voor één alsnog verwijderen in deze "prullenbak" op iCloud...

jap74 29-09-14 17:53

Ik zit met dezelfde vraag. De nieuwe foto app is heel onlogisch geworden. De map 'onlangs toegevoegd' bestaat uit Photostream foto's en foto's die ik met mijn iPhone heb gemaakt. Deze laatste verwijderde ik altijd om ruimte te besparen. Nu kun je die foto's er niet meer uit filteren.

Ik ga het proberen via de Mac App 'Fotolader'. Misschien heb jij op je Windows PC ook een app waarmee je foto's kunt importeren naar je PC. Wellicht kun je vanuit je PC foto's definitief verwijderen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:00.