iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iCloud (https://forum.iculture.nl/f147/icloud/f148/icloud/)
-   -   Reservekopie terugzetten onmogelijk vanwege serverfout (https://forum.iculture.nl/f147/icloud/f148/icloud/162614-reservekopie-terugzetten-onmogelijk-vanwege-serverfout.html)

SuperDutch 19-02-15 22:03

Reservekopie terugzetten onmogelijk vanwege serverfout
 
Als ik mijn telefoon herstel en wil mijn reserve backup van mijn iCloud terug zetten krijg ik elke keer halverwege de melding "reservekopie terugzetten mislukt vanwege een serverfout". Deze melding geeft ie bij elke reservekopie. Enkele maanden gaf hij ook de zelfde melding waardoor ik mijn telefoon als een nieuwe telefoon moest instellen.
Wie weet waar dit aan ligt. Het lijkt me toevallig dat elke keer als ik mijn telefoon wil herstellen de server bij Apple eruit ligt..:confused:

dvischjager 20-02-15 17:52

Dit zegt de support website van Apple:

Dit gebeurt wanneer een probleem met de server verhindert dat het gegevensherstel wordt uitgevoerd. Dit type waarschuwing komt zelden voor en treedt doorgaans op vanwege een time-out van de server. Controleer de iCloud-systeemstatus op de iCloud Support-website om u ervan te verzekeren dat er geen problemen met iCloud-reservekopie zijn. Als de iCloud-systeemstatus geen algemeen voorkomend probleem aangeeft, wordt een dergelijk probleem doorgaans zonder enige tussenkomst opgelost als u enkele minuten wacht en vervolgens opnieuw probeert.

SuperDutch 27-04-15 19:03

de iCloud systeemstatus geeft aan dat de server ok is.
Heb hetzelfde probleem nu weer. Denk dat ik maar eens naar apple ga bellen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:40.