iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iCloud (https://forum.iculture.nl/f147/icloud/f148/icloud/)
-   -   Zelfgemaakte foto's en filmpjes niet meer te openen na update (https://forum.iculture.nl/f147/icloud/f148/icloud/165233-zelfgemaakte-foto-s-filmpjes-niet-meer-openen-na-update.html)

Henkytenky 17-06-15 13:44

Zelfgemaakte foto's en filmpjes niet meer te openen na update
 
Beste leden,

Een tijdje geleden heb ik mijn iPhone geupdate naar 8.3. Dit is blijkbaar niet goed gegaan, want ik kan sindsdien geen filmpjes die ik zelf heb opgenomen met mijn telefoon openen. Ik zie de filmpjes wel staan en wanneer ik er op druk komt er een soort klokje te staan dat heel traag laadt, maar uiteindelijk speelt het filmpje niet af. Ik heb ingelogd op iCloud en daar stonden de filmpjes wel gewoon, en deden ze het ook.
Ik zou graag weer de filmpjes op mijn telefoon willen afspelen. In principe zou ik de filmpjes kunnen downloaden op mijn pc en dan op mijn telefoon zetten, maar dit is veel werk, en gaat bovendien ten kosten van de kwaliteit van de filmpjes.

De filmpjes staan dus gewoon in mijn iCloud, en zijn zichtbaar op mijn telefoon, maar ik kan ze niet afspelen op mijn telefoon.

Hoop dat iemand weet wat het probleem is en misschien een handigheidje heeft om het weer mogelijk te maken om de filmpjes af te spelen op mijn telefoon

Groeten Henk

dvischjager 17-06-15 16:51

Dat laden wat je bedoelt is omdat de video's niet volledig op je iPhone staan. Ze staan volledig in iCloud, en zodra je de video op je iPhone wil afspelen gaat hij 'm downloaden naar volledige resolutie. Je kunt iCloud Fotobibliotheek uit en aan zetten en kijken of dat werkt.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:16.