iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iCloud (https://forum.iculture.nl/f147/icloud/f148/icloud/)
-   -   Foto's synchroniseren niet met macbook (https://forum.iculture.nl/f147/icloud/f148/icloud/165523-foto-s-synchroniseren-niet-macbook.html)

thejordy 02-07-15 01:39

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door dvischjager (Bericht 1001038)
Zet iCloud-fotodelen op je iPhone eens uit en na een tijdje weer aan.

Ook geen resultaat. heb dit ook gedaan met me macbook

dvischjager 02-07-15 18:16

Ben je op alle apparaten op hetzelfde Apple ID ingelogd voor iCloud? Log eens uit en in op je apparaten.

Peter de Wit 26-07-15 11:01

@thejordy,

Zou je me het probleem nog eens willen uitleggen? Ik begrijp namelijk de bovenstaande discussie niet. Gaat het om foto's 'delen' of gaat het om foto's uploaden vanaf je iPhone naar je MacBook? Dat zijn verschillende zaken.

Foto's delen doe je bijv. met je oma, die ook toegang heeft tot de iCloud, maar dan op haar eigen Apple-device. Stel, je gaat op vakantie, maakt 56 foto's, je maakt daar een album van, je zet dat in iCloud en je stuurt je oma een uitnodiging om dat album te bekijken. Dat loopt allemaal via de applicatie 'FOTO'.

Of gaat het probleem over het (niet) uploaden van foto's vanaf je iPhone naar je MacBook? Je maakt foto's met je iPhone maar je ziet ze niet verschijnen in de applicatie 'FOTO'. Is dat het probleem?

boelle 15-05-16 09:22

foto's synchroniseren met iTunes, van Mac naar iPhone lukt niet
 
Synchronisatie van video’s lukt ALTIJD, zowel naar iPad als iPhone.

Foto’s, dat gaat ook naar iPad, maar heel dikwijls niet (of gedeeltelijk !!) naar iPhone. Een paar weken geleden lukte dat wél nog. (!?!)

Van één bepaalde map gingen alle 10 foto’s maar de iPad, maar slechts één ging naar de iPhone, alhoewel er 40GB vrije ruimte is.
Als de synchronisatie bezig is zie ik bovenaan in het scherm van iTunes: "Foto's synchroniseren (stap 5 van 5) ... Foto 10 van 10 kopiëren"

Hieruit kan ik afleiden dat iTunes wel degelijk ziet dat er 10 foto's in die map zitten, maar tòch wordt er slechts één foto overgezet.

Kan iemand helpen?

Wat vooraf ging:
Na heel wat moeilijkheden met synchronisatie heb ik uiteindelijk de fotobibliotheek op Mac verwijderd en een nieuwe geïnstalleerd.
Probleem blijft aanwezig.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:46.