iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iCloud (https://forum.iculture.nl/f147/icloud/f148/icloud/)
-   -   iCloud geheugen vast door iOS 9 beta 2 (https://forum.iculture.nl/f147/icloud/f148/icloud/165808-icloud-geheugen-vast-door-ios-9-beta-2-a.html)

bolinkm 13-07-15 14:37

iCloud geheugen vast door iOS 9 beta 2
 
Ik heb een probleem met mijn iCloud geheugen. Een vriend van mij heeft iOS 9 op mijn iPhone gezet om uit te proberen. Inmiddels heb ik hem weer terug gezet naar iOS 8.4 omdat er teveel bugs inzaten. Nu kan ik alleen geen back-ups meer maken omdat er een 'gereserveerde backup' vast zit die ik niet kan verwijderen. Hoe kan ik er voor zorgen dat mijn iCloud geheugen wordt gewist? Ik kan nu geen reservekopie meer maken omdat ik te weinig geheugen heb.

In m'n iPhone/iPad zie ik bij iCloud dus geen back-up staan, maar toch heb ik 14GB minder geheugen. Ik heb hier al met Apple Care over gebeld maar die kunnen mij niet helpen omdat die back-up met een beta versie is gemaakt.

Wat nu?

iOSFanEhv 05-09-15 14:41

Het probleem dat iCloud backups die gemaakt zijn in iOS 9 beta niet te verwijderen zijn is bekend bij AppleCare. Althans de supervisor vertelde mij dat.

Ik kreeg het advies om te wachten totdat iOS 9 uitkomt. Als dan nog het probleem zich voordoet om dan contact om te nemen met de supervisor. Dan zorgen zij ervoor dat het probleem verholpen wordt.

Daarnaast vroeg ze mij om een bugmelding aan te maken op bugreport.apple.com

Inmiddels heb ik daar al reactie op gehad of dat het probleem zich nog steeds voordoet, dat is enkele dagen geleden, dus ze zijn er nog steeds mee bezig.

Hopelijk is het als iOS 9 uitkomt, op te lossen. Ik heb zelf de standaard 5 GB ruimte. Voor mij genoeg om zowel mijn iPhone als iPad te backuppen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:23.