iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iCloud (https://forum.iculture.nl/f147/icloud/f148/icloud/)
-   -   Iphone geeft aan geen iCloud reservekopie beschikbaar (https://forum.iculture.nl/f147/icloud/f148/icloud/170318-iphone-geeft-geen-icloud-reservekopie-beschikbaar.html)

JanG 11-01-16 16:58

Iphone geeft aan geen iCloud reservekopie beschikbaar
 
Mijn moeder heeft onder garantie een nieuwe iPhone gekregen van Apple. De Genius in de winkel gaf aan dat de iCloud reservekopie mogelijk pas teruggezet kan worden op de nieuwe iPhone nadat deze is geupdate naar iOs 9.2.

Eenmaal thuis de iPhone eerst geupdate (wat overigens omslachtig gaat, want bij het opstarten krijg je deze optie niet. Dus eerst instellen als nieuwe iPhone, daarna updaten en daarna weer volledig wissen).

Eenmaal bij het punt waarbij de iPhone vraagt of er een iCloud reservekopie teruggezet moet worden geeft de telefoon aan dat deze reservekopie er niet is. Log ik in op iCloud, dan zie ik daar toch echt instellingen, foto's en documenten als back-up staan. Hoe krijg ik deze op de nieuwe iPhone?

dvischjager 11-01-16 23:17

Draaien beide iPhones op iOS 9.2? Zo niet, update de oude iPhone naar 9.2 en maak opnieuw een backup.

Heeft je moeder de oude iPhone überhaupt nog in bezit?

JanG 12-01-16 00:06

Ik ben er achter waarom het is misgegaan: de nieuwe iPhone stond op IOS 9.0 en moest nog geupdate worden naar 9.2 (terwijl ik dit had gedaan, maar blijkbaar is het updaten niet voltooid).

De oude iPhone is (uiteraard) ingenomen in de Applestore. Maar inmiddels werkt alles naar behoren!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:23.