iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iCloud (https://forum.iculture.nl/f147/icloud/f148/icloud/)
-   -   Tweestapsverificatie i.c.m. Find My iPhone (https://forum.iculture.nl/f147/icloud/f148/icloud/174325-tweestapsverificatie-i-c-m-find-my-iphone.html)

Pr4n4 12-09-16 14:48

Tweestapsverificatie i.c.m. Find My iPhone
 
Tweestapsverificatie inschakelen, ja graag, dat wilde ik.
Echter weerhoudt één ding me het te activeren, namelijk het volgende scenario:

Stel ik verlies mijn iPhone onderweg en ik wil hem graag terugvinden met Find My iPhone. Aangezien tijd nu de grootste vijand is wil ik dit graag zo snel mogelijk doen. Wellicht dat ik met mijn vriendin op pad ben en haar apparaat als 'trusted' device heb ingesteld, dan kan ik haar toestel gebruiken om in te loggen en Find My iPhone te starten. Maar als dat niet het geval is dan kan ik dus niet inloggen en mijn iPhone zoeken. Dat kan ik dan bijvoorbeeld pas thuis doen waar mijn andere trusted devices zijn.

Mijn vraag: is dit scenario te omzeilen zodat ik alsnog op een ander apparaat Find My iPhone kan gebruiken?

Beech43 14-09-16 17:01

Hier staat het antwoord bij.

Pr4n4 16-09-16 12:15

Bedankt voor je reactie!
Ik had die pagina zelf ook gevonden. Helaas staat daar het antwoord niet bij. Er staat wel dat wanneer je je iPhone kwijt bent je die met de Find My iPhone optie kan terugvinden. Echter zal er dan nog steeds moeten worden ingelogd via een 'trusted' device, dus als ik niet in de buurt ben van zo'n trusted device, of niet bij iemand ben met een trusted device kan ik niet inloggen op mijn iCloud en dus ook niet de Find My iPhone optie gebruiken, toch?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:37.