iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iCloud (https://forum.iculture.nl/f147/icloud/f148/icloud/)
-   -   iCloud synchroniseert notities niet geheel (https://forum.iculture.nl/f147/icloud/f148/icloud/175002-icloud-synchroniseert-notities-niet-geheel.html)

Edseo 30-11-16 15:30

iCloud synchroniseert notities niet geheel
 
Ik heb gekeken of mijn probleem op het forum voorkwam maar ik ben hem niet in dezelfde vorm tegengekomen.

Ik heb een macbook met sierra
2 iPads 2 met 9.3.5
1 iPad mini 4 met 10.1.1
1 Iphone 6 met 10.1.1

De apparaten zijn allemaal ingelogd op 1 apple ID. Op alle apparaten aangevinkt om iCloud drive te gebruiken en op alle apparaten ingeschakeld om notities te synchroniseren. Ook heb ik bij allen gecontroleerd of het standaard account iCloud is.

Alle andere onderdelen van iCloud zoals agenda, safari, etc synchroniseert prima.

Bij het synchroniseren van de notities (die allemaal op iCloud staan) gebeurt iets raars en ik probeer het in onderstaand verhaal zo goed mogelijk uit te leggen

* alle notities die ik maak op mijn macbook en iPad 2's synchroniseren dit naar iCloud en zie ik ook op mijn iPad mini en iPhone 6.
*als ik een nieuwe notitie maak op mijn iPad mini of mijn iPhone dan synchroniseert deze notitie niet naar mijn iCloud en kan ik dus ook niet zien op mijn andere apparaten.
*wanneer ik met mijn iPad mini in bestaand notitie een wijziging maak verschijnt deze wijziging wel op al mijn andere apparaten. (dit gebeurt ook pas sinds vandaag want gisteren lukte dit ook niet)
*Als ik dit ook doe op mijn iPhone dan synchroniseert er helemaal niks.

Het heeft het tot voor kort nog wel allemaal gedaan omdat alle notities die nu in mijn iCloud staan juist gemaakt zijn op mijn iPhone en iPad mini. Ik heb het idee dat dit gebeurt na de nieuwste update, maar ik kan nergens online vinden dat dit bij anderen ook voorkomt.

Ik ben er zo eentje die er uiteindelijk wel achterkomt wat ik zelf verkeerd doe en beschouw mezelf best wel als een apple kenner, maar ik ben hier nu al twee dagen mee bezig en ik begrijp het echt niet. Ik heb volgens mij alles gecheckt en aangevinkt wat aangevinkt moet worden maar dit drijft me tot waanzin .....

help?

HPCLAUS 06-09-17 21:28

Beste Edseo,

Ik heb hetzelfde probleem. Alle notities die ik doe op mijn macbook en macpro syncen probleemloos. Alles op gecombineerd met iphone7 10.3.3 niet. Heb jij inmiddels een oplossing?

Groet
HP

Edseo 06-09-17 21:45

Hoi HP,

Ik heb helaas geen antwoord en ook geen verklaring, maar inmiddels werkt het wel weer allemaal bij mij.

Ik werd er zo gek van dat ik nadat ik alle iPads een keer opnieuw opgestart had het er maar bij gelaten heb. Het werkte toen nog steeds niet. ....ik weet niet precies wanneer en ook niet of het nav iets is gebeurd, maar ik merkte op een dag dat mijn notities die op mijn iPad mini en iPhone 6 gemaakt waren ook op de andere apparaten stonden. Ik heb toen alles weer gecheckt en toen lukte al van het bovenstaande wel.

Sorry dat ik je geen bevredigendere antwoord kan geven.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:45.